Personalshopper Sport cu stil

Pe locuri, fiti gata, start – un nou trend se afla la linia de start, facandu-si incalzirea in sezoanele precedente. Tamaris pune accentul pe tenisi, modelele noi fiind accesibile eroilor de zi cu zi. Fie ca se regasesc in tinutele de pe strada sau de pe catwalk, tenisii au o greutate aparte!

Acum sunt mult mai confortabili, datorita talpilor moi. Aceste caracteristici vin in ajutorul confortului in timpul mersului si alergarii. Materialul elastic si lejer – panza sau materiale textile – asigura flexibilitate si stabilitate modelor. Pe langa confort, forma, aspectul si culorile joaca un rol crucial.

Tamaris impresioneaza prin calitate si diversitate, cu tenisi in stil retro si modele pentru jogging intr-o paleta variata de culori. Noile vedete ale colectiei: balerinii sport si tenisii fara siret castiga detasat gratie elasticului integrat materialului si modelelor impletite. Cu aceasta echipa, Tamaris incepe in forta sezonul tenisilor.

 

 


sport cu stil stil sport pantofi trend tamaris tenisi
 


« Articol precedent: Primavara poarta bijuterii in culori vibrante Articol urmator: Rochiile de designer, acum un lux accesibil »