Personalshopper tendinte primavara-vara 2014 Marks and Spencer Tendinte de primavara-vara 2014 cu Marks and Spencer

In primavara–vara 2014 Marks and Spencer propune colectii feminine, vibrante, ce aduc o nota de incredere si o mai mare constientizare a femeii contemporane.

Tendintele de Primavara-Vara 2014 lanseaza o trecere a modei catre un stil elegant si o modelare minima prin linii curate si constructii moi. Formele voluminoase si croitoria eleganta se intalnesc cu nuante energice si luminoase dar si cu albul ca afirmatie pentru o exprimare moderna si sofisticata a sezonului Primavara – Vara 2014. Directia Marks and Spencer pentru primavara-vara 2014 sublinieaza eleganta si increderea sarbatorind finetea design-ului contemporan.


Tendinte primavara-vara 2014:

WHITE OUT
Simplist, curat si fara eforturi cu accente sportive stralucitoare; White Out este o constructie chic linear cu drapaje fluide ce re-afirma albul ca fiind o noua directie cromatica indrazneata.

White out -tendinte primavara-vara 2014 - Marks and Spencer

WORLDWIDE
Worldwide sarbatoreste aventura contemporana. Exista un joc al proportiilor in timp ce printurile abstracte si drapajele se unesc intr-o explozie grafica a elegantei feminine.

PRETTY THINGS
O intalnire romantica in care texturile florale, pliurile indraznete si umbre in nuante de zahar se intalnesc intr-o explozie de stil. O stratificare superba, decupaje atente din dantela si o stralucire metalica defines acest stil eclectic si personifica estetica feminina contemporana.

Pretty Things - tendinte primavara vara 2014 - Marks and Spencer

PAINT BOX
O explorare contemporana a cromaticii ce uneste culorile primare cu siluetele simple intr-o explozie a diveristatii de tonuri. Articole de piele colorate combinate cu articole neutre de lux creaza contraste ce scot superb in evidenta colectia.

90S LUXE
O eleganta lejera si sofisticata defineste re-intoarcerea la eleganta sartorial a aniilor 90. Croielile monocromatice si articolele de piele puncteaza estetica urbana minimalista intr-o redefinire a clasicului.

90s luxe - tendinte primavara-vara 2014 marks and spencer

Colectiile in tendintele de primavara-vara 2014 Marks and Spencer vor fi disponibile in magazine si on-line la www.marksandspencer.com incepand cu sfarsitul lunii ianuarie 2014.

 

 


tendinte de primavara-vara 2014 Marks and Spencer colectii Marks and Spencer fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Animal print e imprimeul vedeta in iarna 2013-2014 Articol urmator: Colectia #DIESELTRIBUTE LEATHER »