Personalshopper TouchedBy Carla Szabo & Mihaela Glavan TouchedBy Carla Szabo & Mihaela Glavan

Noua editie a proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glavan in 2009, o are ca invitata pe Carla Szabo, designerul care semneaza creatiile din cea mai recenta mini-colectie de accesorii. Noua colectie de sandale Touchedby Carla Szabo a fost realizata ca o completare a colectiei I AM by Carla Szabo primavara/vara 2012, care a fost prezentata la Berlin Fashion Week.

Sandalele imaginate de Carla Szabo sunt o invitatie a designerului catre un accesoriu de vara plin de eleganta si confort. Obiecte aproape invizibile subliniaza si evidentiaza piciorul, la fel cum un colier sau un cercel subliniaza linia gatului. Sferele din lemn de nuc si caii argintati montati pe piele, fac din aceste obiecte adevarate sandale/bijuterie. Noile sandale Touchedby Carla Szabo pot fi comandate timp de o luna, in magazinul Sepala de pe Strada Benjamin Franklin, Nr. 9.

Fiecare designer sau persoana publica cu simt artistic invitata sa faca parte din proiectul Toouchedby a realizat o mini-colectie de accesorii - genti si pantofi -, cu sprijinul tehnic si productia asigurate de atelierul Sepala al Mihaelei Glavan. Urmatoarele creatii TouchedBy vor fi realizate de Lucian Broscatean, Alex Galmeanu si Mihai Dobrovolschi. In proiectul Touchedby au fost implicati pana acum: Adelina Ivan, Alina Botea, Ana Alexe, Carmen Secareanu, Catalin Botezatu, George Neagu, Irina Marinescu, Irina Schrotter, Lena Criveanu, Ovidiu Buta si Stephan Pelger.

 

 


TouchedBy Carla Szabo Carla Szabo TouchedBy Mihaela Glavan Mihaela Glavan sandale colectie accesorii genti pantofi sepala personal shopper Adelina Ivan Alina Botea Ana Alexe Carmen Secareanu Catalin Botezatu George Neagu Irina Marinescu Ir
 


« Articol precedent: A Flash of Pink! in magazinele Coccinelle Articol urmator: Noua colectie de esarfe "Botanic" semnata Keszeg Agnes, exclusiv pe www.Molecule-F.com »