Personalshopper Kristina Dragomir Unde gasesti palariile KRISTINA DRAGOMIR?

Din aceasta primavara, piese din colectia KRISTINA DRAGOMIR S/S13 se regasesc atat in portofoliul L'Eclaireur, unul dintre cele mai vechi si renumite concept store-uri pariziene cat si prin prestigiosul concept store japonez Beams International, piese disponibile si online, prin farfetch.com, o platforma online de moda la nivel mondial care uneste buticuri independente din intreaga lume, cu iubitorii de moda.

De altfel Kristina Dragomir este al doilea designer roman prezent in L'Eclaireur si primul designer roman inclus in portofoliul concept store-ului japonez Beams International. Designerul Kristina Dragomir a fost inclus si in editorialele de fashion WEAre si Vogue UK. Prin creatiile sale Kristina Dragomir contribuie in ansamblu la educatia vestimentara nationala, dedicandu-si, de altfel, resurse substantiale promovarii limbajului estetic elegant, odinioara tipic societatii romanesti. Colaborarea cu Familia Regala a Romaniei, inceputa in urma cu un an reprezinta inca o onoare deosebita precum si o incununare a activitatii artistului. Un alt moment important in cresterea notorietatii brandului Kristina Dragomir a fost cand Principesa Margareta a Romaniei a purtat creatiile sale atat la Royal Ascot /The Queen’s Diamond Jubilee cat si la Royal Marriage din Luxembourg.

Colectia de primavara-vara 2013 - Heads Not Hats - sintetizeaza spiritul in care Kristina Dragomir creeaza capete si nu palarii. „Cred cu tarie ca palaria trebuie sa se identifice cu persoana care o poarta. Fiecare piesa, spectaculoasa in esenta, creioneaza figura umana, intr-o forma artistica. Este ca si cum palariile ar prinde viata, daca ar putea vorbi, ar da nastere unui alter ego ludic si intrigant, in egala masura”.

Expresia vizuala a colectiei este puternic conturata prin forme sculpturale create din texturi si materiale dintre cele mai rafinate. Este o colectie care interpreteaza cu umor craniul uman, personalizand-ul, intr-un mod elegant si surprinzator. O alta particularitate abordata de designer-ul Kristina Dragomir in aceasta colectie este si calota dubla. O palarie prinsa intr-un alt trup de palarie, constructii complexe, veritabile palarii in palarii lucrate cu o grija excesiva pentru detaliu si terminand cu finisari de cea mai inalta clasa.

Colectia este disponibila acum pe boutique on-line www.kristinadragomir.com, de unde se pot comanda made-to-measure cat si pe prestigioasele platforme: http://shop.leclaireur.com, www.farfetch.com, www.polyvore.com, www.net-a-face.com, www.shopstyle.co.uk, www.thestylecure.com, www.guardianfashionstore.co.uk.

 

 


fashion designer KRISTINA DRAGOMIR L'Eclaireur beams International farfetch concept store vogue fashion and beauty
 


« Articol precedent: STEFANEL te provoaca sa fii chic in rochie! Articol urmator: Top 5 accesorii de vara »