Personalshopper Vara 2012, o vara creativa la brat cu Coccinelle Vara 2012, o vara creativa la brat cu Coccinelle

Colectia pentru vara a gentilor si accesoriilor Coccinelle este un balans reusit intre creativitate, linie clasica si explozie de culoare estivala, toate fiind dozate perfect intr-un stil italian deja recunoscut. Culori stralucitoare si proaspete adunate intr-o energie care dicteaza un tonus de vacanta exuberanta sau nuante retinute si elegante intr-o linie clasica, detalii care se asaza cu atentie pe fiecare produs, gentile Coccinelle din colectia verii se adreseaza unei cliente care e perfect constienta de valoarea si stilul sau.

Coccinelle a pregatit pentru aceasta vara genti si accesorii potrivite pentru orice look, fie unul proaspat si lejer la malul marii, fie unul rafinat si atent studiat pentru un cocktail party, fie un look chic de club. Oferta atat de bogata contine si genti de zi si clutch-uri realizate din materiale simple si elegante, produse care sunt usor de purtat si asortat la orice tip de tinuta, pentru orice moment al zilei.

Spontana, exuberanta, chic si sexy, eleganta si stilata, vara produselor Coccinelle poate fi una foarte speciala, o vara in care este celebrata feminitatea, culoarea si rafinamentul. Vara 2012 poate fi o vara creativa la brat cu Coccinelle!


Toate acestea le puteti gasi in colectia de primavara - vara 2012 in magazinul Coccinelle, Calea Victoriei nr.63-81,Sector 1,Bucuresti,tel:+40. 021.319.36.30.

 

 


COCCINELLE COCCINELLE primavara-vara 2012 colectie accesorii genti portofele
 


« Articol precedent: Colectiile H&M de toamna 2012 Articol urmator: Doze egale de masculinitate si feminintate la M12, pe Molecule F.com! »