Personalshopper ZEHAVA - colectie de verighete cu motive romanesti ZEHAVA - colectie de verighete cu motive romanesti

ZEHAVA - Createur Joaillier este o galerie de bijuterii, care a lansat o colectie de verighete cu motive romanesti tocmai pentru a spune povestea romanilor de pretutindeni. Verighetele cu Motive Traditionale Romanesti reflecta valorile clientilor si imbina maiestria bijutierilor cu autenticitatea, creativitatea, loialitatea, mandria, istoria si curajul.

Verighetele ZEHAVA cu Motive Traditionale Romanesti au capturat in aur alb, roz sau galben de 14K sau 18K o serie de elemente grafice dragi poporului nostru: de la crucile in diferite stilizari, laba gastei - motiv preluat din satul Balaceanca, judetul Suceava, frunza de capsuni din Bosanci si pana la florile moldovenesti sau banatene.

Inca de cand si-a deschis atelierul in Romania, Daniel Teashala, bijutierul ZEHAVA, a dorit sa se inconjoare de clienti si designeri care pot crea si se pot bucura de lucruri frumoase. Surprinzator, verighetele cu motive romanesti au fost dorite si de cupluri de turisti straini, " Asta demonstreaza ca motivele traditionale romanesti au o eleganta si un sarm ce se transmite indiferent de nationalitate sau fundament cultural." dupa cum spune chiar Daniel Teashala.

 

 


ZEHAVA verighete cu motive romanesti motive traditionale romanesti valori romani bijuterii Daniel Teashala
 


« Articol precedent: Colectiile The Empress si The St-Tropez Cruise de Galia Lahav Articol urmator: Primavara-vara 2014 la Takko »