PressCenter Bucuresti Mall Conferinta 14 ani de Bucuresti Mall – primul centru comercial modern din istoria Romaniei

Bucuresti Mall, primul centru comercial modern deschis in Romania implineste 14 ani de la deschidere. Septembrie 1999 a fost momentul in care shoppingul si distractia din Romania au intrat intr-o noua era, iar consumatorii romani au avut acces la cumparaturi la standarde internationale.

In urma cu 14 ani, Papa Ioan Paul al II-lea vizita Romania, Gabriela Szabo a primit titlul de atleta mondiala a anului, tot atunci a avut loc eclipsa totala de Soare vizibila in Romania.
in luna septembrie 1999, s-a deschis in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern, o alternativa complet noua ce oferea consumatorului roman posibilitatea de a-si face toate cumparaturile si de a se distra intr-un singur loc, intr-o atmosfera spatioasa si moderna.

Pe parcursul lunii septembrie, Bucuresti Mall le-a oferit vizitatorilor numeroase surprize aniversare: concursuri, reduceri, concert, expozitie foto, aplicatie de Facebook in cadrul unei campanii cu un aer retro pe care am intitulat-o "Mall-ancholia".
"Bucuresti Mall este primul mall din Romania care, dupa 14 ani de experienta, a traversat cu brio perioada de inceput a pietei shopping-ului modern. Astazi suntem pregatiti si dedicati sa ridicam stafeta la un alt nivel in care sa satisfacem nevoile clientilor secolului XXI", a declarat Razvan Gaita, General Manager Anchor Grup.
Bucuresti Mall conferinta
"Bucuresti Mall a devenit, in cei 14 ani de activitate, unul dintre punctele de atractie cele mai importante din Sectorul 3 si chiar din Capitala. Prin calitatea si diversitatea ofertei sale de produse si de servicii, Bucuresti Mall s-a impus pe o piata, care, in timp, a devenit tot mai diversa si mai competitiva. Ca primar, voi sprijini investitiile realizate in Sectorului 3, iar Bucuresti Mall este, astazi, una dintre cele mai reprezentative. Urez tuturor celor implicati in activitatea Bucuresti Mall la multi ani, cat mai multa energie si creativitate puse in beneficiul consumatorilor bucuresteni si, in mod special, al locuitorilor Sectorului 3", a declarat Robert Sorin Negoita, Primarul Sectorului 3.

La momentul lansarii, Bucuresti Mall se intindea pe o suprafata de 31.500 metri patrati, iar in 2007 spatiul mall-ului s-a extins cu 9.000 de metri patrati. Astazi, in Bucuresti Mall sunt prezente peste 100 de branduri de renume din zona de fashion si entertaimment.
Planurile de viitor ale Bucuresti Mall vizeaza o reinventare din punct de vedere a designului pentru a oferi o experienta imbunatatita vizitatorilor.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania, Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi si distractie din Bucuresti, Shopping MallDova, centru comercial deschis in Chisinau, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.
Bucuresti Mall conferinta

Bucuresti mall mall bucuresti mall din romania primul mall fashion and beauty

« Articol precedent: Madame Lucie lanseaza Le macaron au naturel Articol urmator: Noua colectie Rhea Costa pentru Designers for Kids »