PressCenter Durex lanseaza noua generatie de prezervative dedicata senzatiilor naturale

Cu totii ne dorim sa fim autentici, sa renuntam la inhibitii si sa traim mai intens fiecare moment. Actul sexual este unul dintre putinele momente in care putem da frau liber senzatiilor si reusim sa simtim cu adevarat fiecare atingere, fiecare miscare, fiecare gest.

Durex te incurajeaza sa traiesti mai intens actul sexual si lanseaza prezervativul fara latex, pentru ca tu sa simti fiecare atingere mai intens ca niciodata. Noua generatie de prezervative Real Feel este realizata dintr-un material special care ajuta la cresterea sensibilitatii si ofera senzatia de atingere naturala. Durex a dezvoltat acest material pentru a creste sensibilitatea si intimitatea in cuplu, maximizand astfel placerea ambilor parteneri si imbunatatind viata sexuala.

De altfel, un studiu realizat in SUA* dezvaluie ca oamenii au in vedere 3 beneficii atunci cand isi aleg prezervativul: calitatea superioara, increderea in brand si senzatia oferita, care trebuie sa fie cat mai aproape de cea naturala. Mai mult decat atat, sensibilitatea scazuta este printre cele mai mari neplaceri sesizate de cei care folosesc prezervativ. Conform unui studiu realizat recent de Durex**, 71% dintre respondenti sunt de acord ca noul produs ofera o senzatie naturala.

Viata sexuala este unul dintre cele mai importante aspecte din viata noastra, 83% dintre cei intervievati confirma ca o viata sexuala satisfacatoare ii ajuta sa aiba un stil de viata mai bun, mentinandu-le starea de bine si sanatatea***.

Durex considera ca nimic nu ar trebui sa stea in calea unei vieti sexuale extraordinare si de aceea continua sa dezvolte produse care contribuie semnificativ la imbunatatirea vietii sexuale.

###

Brandul Durex apartine portofoliului Reckitt Benckiser, renumita companie britanica ale carei produse se comercializeaza in peste 180 de tari. Durex este marca de prezervative numarul 1 in lume si in Romania, cu o experienta de peste 85 de ani in dezvoltarea de produse de inalta calitate si inovatoare destinate imbunatatirii vietii sexuale. Durex are o gama variata de prezervative si lubrifianti si are ca misiune nu doar contraceptia, dar si oferirea unei experiente sexuale unice. Datorita pozitiei de lider pe piata si inovatiei continue aduse, Durex se bucura de increderea consumatorilor din intreaga lume in privinta sigurantei si calitatii. Pentru mai multe informatii despre Durex, va rugam sa accesati site-ul www.durex.com/ro-RO sau pagina de Facebook: www.facebook.com/Durex.Romania.

* Source: U&A 2007; Weighted Base 4,077; Australia (475); France (596); Germany (576); Italy (777); Netherlands (459); UK (1,194)
** Durex Study – 958 de respondenti din Italia & UK
*** TGI data, UK, March 2013

 

 


durex actul sexual inibitii viata sexuala sex
 


« Articol precedent: Repara instant parul degradat Articol urmator: Intermezzo de frumusete »