PressCenter Farmec Noile game Nufar si Triumf - impreuna facem casa luna!

Farmec include in portofoliu primele produse de curatenie cu principii naturale active
Primavara este anotimpul renasterii naturii, dar si anotimpul in care toti românii se pregatesc de vremea calda si sarbatorile de Pasti printr-o curatenie perfecta a casei. Farmec le-a pregatit tuturor o surpriza menita sa le usureze munca: gamele Nufar si Triumf, binecunoscute pentru eficienta lor, revin in aceasta luna pe rafturi cu produse noi, dar si cu ambalaje si etichete noi, mai vesele si mai atragatoare.

De acum, niciun coltisor al casei nu va scapa nelustruit, pentru ca gama Triumf are astazi 5 produse si gama Nufar nu mai putin de 17 produse. Noutatea absoluta a acestui sezon este subgama Nufar Verde, o grupa de produse inovatoare cu principii naturale active, care se bazeaza pe formule biodegradabile, cu extract eco-certificat de musetel, pH neutru si un parfum hipoalergenic. Produsele nu au coloranti si sunt disponibile in ambalaje reciclabile. Farmec, prima companie locala care fabrica astfel de produse, a inclus in aceasta grupa un produs universal de curatenie, unul pentru geamuri si unul pentru curatarea vasului de toaleta.

Tot in gama Nufar intra si cele trei produse dezinfectante, cu actiune bactericida si fungicida dovedita, fara clor si cu un parfum deosebit de placut pentru acest tip de produse. Sunt disponibile in formula universala, formula pentru baie si formula pentru vasul de toaleta.

Produsele traditionale din gama Nufar - detartrantii, produsele pentru igiena baii, produsele pentru suprafete si produsele pentru tesaturi, au actiune rapida, sunt foarte eficiente si pot fi identificate foarte usor la raft datorita culorilor placute ale noilor ambalaje.

Produsele din gama Triumf, cu un istoric de peste 30 de ani, sunt cunoscute pentru formulele ultra-active pentru curatarea bucatariei, au timpi scurti de actiune si sunt foarte eficiente pentru curatarea suprafetelor zonelor de gatit din bucatarie. Toate au acum ambalaje noi si moderne, cu protectie pentru copii.

„Deoarece consumatoarele noastre si-au pastrat timp de atâtea generatii preferinta fata de produsele Nufar si Triumf, ne-am dorit sa le daruim, o data cu aceasta noua primavara, si doua game care sa le ajute la curatenia completa a locuintei”, a spus Ioana Borza, Marketing Manager, Farmec S.A. Cluj-Napoca. „Astfel, ne-am propus ca impreuna sa facem casa luna, pentru ca orice gospodina are nevoie de ajutor la curatenie. si pentru ca ne doream nu numai un ajutor de nadejde, ci si o adevarata sursa de inspiratie, ne bucuram enorm sa o avem ca ambasador pe actrita si cântareata Maria Buza”, mai spune Ioana Borza.

Produsele pot fi achizitionate din magazine traditionale, din supermarketuri si hipermarketuri.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator român de cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achizitionate si online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

In prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, in tari din Europa, Asia si America de Nord, unele dintre principalele piete fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite si tari din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Compania detine Certificatul International de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul International pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Buna Practica de Fabricatie, conform cu cerintele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec detine drepturile integrale de utilizare a marcii Gerovital.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de brand, sfaturi utile din partea specialistilor nostri, surprize si concursuri ne puteti urmari si pe conturile noastre de social media.
Twitter:https://twitter.com/#!/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company

 

 


fashion beauty fashion and beauty nufar farmec triumf curatenie
 


« Articol precedent: Purple Flowers, Fresh Flowers - primul magazin online de buchete si aranjamente florale Articol urmator: Cursul SPEEDCHANGE  de stil personal »