PressCenter Sportpartner.ro S-a deschis Sportpartner.ro, cel mai mare magazin de fitness din Romania

Incepand din luna septembrie, amatorii de fitness si miscare sunt asteptati la Sportpartner.ro, magazinul cu cel mai mare si mai diversificat sortiment de articole fitness din Romania. Produsele sunt disponibile atat online, cu livrare in toata tara, cat si in magazinul din Bucuresti, de pe sos. Bucuresti Nord nr. 10, unde pot fi testate si achizitionate sub indrumarea reprezentantilor Sportpartner.ro.

Pe o suprafata de 250 metri patrati, clientii Sportpartner.ro vor gasi cel mai mare sortiment de articole de fitness, dar si marci de top din tenis, tenis de masa, badminton, volei, inot, darts, box sau sporturi pe roti (biciclete, role, skateboard-uri).

Sportpartner.ro se adreseaza mai ales iubitorilor de fitness, pe care ii asteapta cu cea mai buna selectie de produse: peste 50 de aparate, atat pentru antrenamente acasa, cat si pentru uz profesional. Produsele vin de la marci de top in domeniu si acopera toate categoriile de pret, de la standard pana la premium. Branduri precum Tunturi, cea mai apreciata marca de fitness europeana, Body Sculpture, brand de renume mondial sau Bremshey vor fi prezente cu numeroase articole in oferta Sportpartner.ro.

In plus, clientii vor descoperi in magazin produsele Sport Vision, marca proprie Sportpartner.ro, dezvoltata special pentru cerintele pietei locale. Produsele Sport Vision se inscriu in segmentul de pret mediu/premium si sunt concepute atat pentru antrenamente acasa, cat si pentru uz semiprofesional.
Oferta pentru fitness include si o gama completa de accesorii precum gantere, greutati, costume speciale, saltele, mingi pentru gimnastica si multe altele.

Alte branduri de top din oferta Sportpartner.ro sunt:

Donic - nr.1 mondial in tenis de masa, Mikasa - lider mondial in mingi de volei, Harrows - lider mondial in Darts, Victor – lider mondial in badminton.
Incepand din 2014, Sportpartner.ro devine importator si distribuitor oficial in Romania al marcii premium de articole pentru inot Speedo.

Cei pasionati de box vor gasi brandul propriu Sporter, cu o gama completa de articole. Magazinul comercializeaza, de asemenea, biciclete Cross, rucsaci Dakine, mingi de baschet Spalding si echipamente de inot Salvas si Go Swim.

Sportpartner.ro este singurul showroom de articole sportive care ofera transport gratuit, in Bucuresti, pentru achizitii de peste 1000 de lei. Oferta este valabila si pentru produsele comandate din magazinul online.

Tunturi - cel mai vechi, avansat tehnologic si inovator brand de fitness european
Brandul Tunturi a fost conceput in Finlanda, acum mai bine de 90 de ani, si a fost preluat in 2003 de compania olandeza Accell Group, cel mai avansat tehnologic producator european de echipamente de fitness.
in viziunea Tunturi, fitness-ul este eficient doar daca este practicat pe termen lung, de cel putin trei ori pe saptamana, minim 20 de minute pe zi. De aceea, misiunea brandului este de a integra fitness-ul in viata de zi cu zi, popularizand exercitiile practicate acasa.

Produsele Tunturi dau un plus de stil si placere antrenamentelor cu ajutorul unor instrumente inovatoare, cum sunt programul de evaluare a formei fizice, asociat cu programe de antrenament personalizate, simulari de exercitii in aer liber, conectare PC si aplicatii de training pentru telefoane sau tablete. Articolele Tunturi sunt printre cele mai bune in categoriile de pret in care se inscriu, au un design compact si o garantie extinsa.

Consiliere gratuita, cu antrenorul de fitness Valentin Floricel
incepand din septembrie, o data pe luna, antrenorul de fitness Valentin Floricel va intampina clientii in magazinul Sportpartner.ro cu recomandari privind alegerea produselor, antrenamente eficiente si alte informatii utile pentru practicarea fitness-ului. Prezenta lui Valentin Floricel va fi anuntata pe pagina de Facebook Sportpartner.ro, unde cititorii vor primi, de asemenea, sfaturi si modele de antrenamente dezvoltate de Valentin Floricel pentru Sportpartner.ro.
Showroom-ul Sportpartner.ro este deschis de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 19.00 si in zilele de weekend, intre 10.00 – 18.00.

Pentru mai multe informatii despre Sportpartner.ro, accesati:
www.sportpartner.ro

Sportpartner.ro sport fitness magazin articole fitness tunturi consiliere gratuita fashion and beauty

« Articol precedent: Destreseaza-ti parul Articol urmator: Par viguros »