PressCenter  Superjeans.ro, noul magazin online de jeansi si produse Levi’s Superjeans.ro, noul magazin online de jeansi si produse Levi’s

Ca premiera pe piata online din Romania, s-a lansat site-ul www.superjeans.ro, singurul magazin online ce comercializa produse originale Levi’s, ca dealer autorizat Levi's in Romania. Este o veste buna pentru iubitorii acestui brand, care pot comanda online o gama variata de jeansi, tricouri, pantaloni ?i jachete pentru barbati, cat si pentru femei. Superjeans inseamna cultura blugilor, o generatie in blugi. Inseamna lux accesibil imbinat cu produse traditionale.

Bo Bech-Nielsen, CEO-ul Superjeans.ro, doreste sa contureze mai bine aceasta cultura a blugilor in Romania. In sezonul urmator, toamna iarna 2012-2013, va aduce noi produse de incaltaminte si accesorii care sa imbrace perfect conceptul Superjeans. Noi branduri de blugi vor fi lansate in Romania pe superjeans.ro, ca brandul "Cheap Monday".

Pana atunci produsele Levi's sunt accesibile online, in Romania, mult mai usor si mai repede. Livrarea gratuita in 48 de ore in toata tara aduce brandul mai aproape de fanii lui cu produse care pot fi achizitionate cu plata ramuburs sau prin card. Levi's, brandul care are o istorie lunga incepand cu anul 1873, creaza blugi originali, autentici, formand cultura blugilor in intreaga lume. Blugii Levi's au atras loialitatea si imaginatia mai multor generatii dealungul timpului. Sunt si au fost purtati in timp de proteste, revolutii culturale, pace si in multe momente de distractie.

"Prin Superjeans vrem sa schimbam in Romania ideea ca trebuie sa cumperi din afara tarii daca doresti un produs original al unui brand. Imaginea prezenta de mult timp pe piata brandurilor mari de fashion este ca in Romania de multe ori se vand colectii vechi sau imitatii ieftine. Suntem in Romania sa oferim online, cele mai noi colectii ale celor mai bune branduri din lume. Abia astept sa va prezentam cele mai cool branduri pe care le avem pentru voi." spune Bo Bech-Nielsen, CEO-ul Superjeans.ro.

Bo Bech-Nielsen are 42 de ani si are o experienta de 20 de ani in domeniul vestimentar ca director de marketing si producator de haine. Nascut in Danemarca, locuieste in Suedia si este indragostit de Romania. Ii place golful, tenisul si canta cu pasiune in formatia rock Cowboys of Scandinavia.

Despre Superjeans.ro
Magazinul online Superjeans.ro intra in forta pe piata din Romania fiind singurul retailer care aduce online unul dintre cele mai iubite branduri din lume, Levi Strauss. Site-ul a debutat cu prezentarea celei mai noi colectii Levi's, cea de Primavara-Vara 2012 cu modele variate de blugi si imbracaminte si este dedicat celor care vor sa imbrace haine care simbolizeaza ceea ce sunt, prin atitudine. Mai multe detalii despre produsele Levi’s disponibile pot fi gasite pe: http://www.superjeans.ro Urmareste-ne si pe Facebook: http://www.facebook.com/superjeans.ro,
Pinterest: HYPERLINK http://pinterest.com/superjeans/ Twitter: "http://twitter.com/#!/superjeansro"

fashion beauty magazin online piata online superjeans blugi jeans levi's levis cheap monday brand superjeans magazin online shopping