PressCenter 5 lucruri creative pe care ar trebui sa le stie orice femeie

Centrul de cultivare a creativitatii CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) a inceput inscrierile la toata gama de cursuri dedicate in special doamnelor si domnisoarelor, sesiunea februarie 2013.

Creativitate exista in fiecare dintre noi si cu totii avem inauntru un os creativ, fie ca e unul din degetul mic sau o intreaga coloana vertebrala. Fiind creative in tot ceea ce facem reusim sa ne exprimam personalitatea si stilul in orice situatie, sa fim unice in orice context si sa facem o diferenta.

Totusi, indiferent de gradul de creativitate innascuta, exista o serie de abilitati necesare pe care toate doamnele si domnisoarele trebuie sa le dobandeasca la un moment dat pe parcursul vietii. si, atentie, niciodata nu este prea tarziu!

Asa ca iata cele 5 lucruri pe care este bine sa le stie orice femeie:

1. Sa coasa de mana. Nasture, butoniera, tiv – toate ar trebuit sa coasem de mana ceva la un moment dat, de nevoie si in graba cateodata, in liniste si cu multa creativitate alteori. Dincolo de functionalitatea cusutului de mana, aceasta activitate ne deschide porti catre multe exercitii de imaginatie: accesorizarea si reinventarea tinutelor, realizarea de accesorii cusute si obiecte decorative.
Cursuri recomandate: Cursul intensiv de croitorie http://www.creativearts.ro/curs-de-croitorie/, Cursul intensiv de accesorizare http://www.creativearts.ro/curs-intensiv-de-accesorizare/, Cursul intensiv de accesorii textile http://www.creativearts.ro/curs-intensiv-de-accesorii-textile/

2. Sa coasa la masina. De cate ori nu am descoperit hainute dragi pe care nu le-am purtat din cauza faptului ca au un tiv desprins sau ca li s-a stricat fermoarul? Cine nu si-a cumparat vreodata un obiect vestimentar minunat dar care avea nevoie sa fie scurtat, stramtat sau ajustat putin? Cat timp avem sa mergem la o croitoreasa careia sa ii explicam ce ne dorim? Astfel de modificari simple pot fi facute oricand dorim daca avem cateva cunostinte de folosire a masinii de cusut, fie ea veche si simpla, fie una noua, cu multe functii. Iar de aici si pana la realizarea tinutelor conform propriilor dorinte care ne vor scapa de uniformizare e doar un pas.
Cursuri recomandate: Cursul intensiv de croitorie http://www.creativearts.ro/curs-de-croitorie/.

3. Sa recicleze. Hartie, carton, pet, aluminiu, sticla, textil. Reciclam selectiv, ducem la centre de colectare materialele reciclabile, dar cui ii trece prin cap sa le reinventeze si sa le transforme in jucarii, accesorii si decoratiuni nemaivazute? Colierul din tricou, suporturile de pahare din cd-uri, clopoteii de vant din capace de sticle, ghivecele si vazele din peturi si cutiile colectoare din foste cutii de conserve infrumusetate sunt marturia imaginatiei care transforma cu success gunoiul altora in comoara noastra. Cursuri recomandate: http://www.creativearts.ro/curs-de-reciclare-creativa/.

4. Sa deseneze sau sa picteze. Ca desenam schematic o harta a locului unde trebuie sa ajungem, ca pictam in culori speciale rochia patata de cafea sau ca dorim sa infrumusetam comoda mostenita de la bunica, desenul si pictura ne relaxeaza, ne sunt necesare si au regulile lor pe care e indicat sa le stim. Odata aflate aceste reguli, nimic nu ne impiedica sa ne decoram singure peretii, sa ne personalizam obiectele décorative sau, de ce nu, sa petrecem o ora apropiindu-ne de cei mici care vor fi cuceriti de talentele noastre.

5. Sa scrie povesti. Cu toatele scriem, in orice domeniu am lucra: prezentari, oferte, emailuri, rapoarte, posturi pe retelele sociale. Dar stim ca nu e usor nici sa intri in starea de scris, nici sa-ti adaptezi stilul asa ca, doar cu putin exercitiu, ne va fi mult mai usor sa scriem tot ce avem de scris. Poate chiar ne va face placere si un blog e doar inceputul. Curs recomandat: Cursul intensiv de scriere creativa http://www.creativearts.ro/curs-de-scriere-creativa/ .

Centrul de cultivare a creativitatii Creative Arts a inceput asadar inscrierile la toata gama de cursuri de hobby, sesiunea 2013! Cursurile se desfasoara de Luni pana Duminica, in locatiile partenere Creative Arts: Centrul Calderon (Str. J. L. Calderon nr. 39, Sector 2), Universitatea Romano-Americana (Bd. Expozitiei nr 1B, Sector 1) si Acvatic Bebe Club (Str. Delea Noua, nr. 15, Sector 3). Detalii pe www.creativearts.ro, pe pagina http://www.facebook.com/CreativeArtsBucuresti, la e-mail office@creativearts.ro si telefon 0721.321.890.

Despre: CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. CREATIVE ARTS realizeaza o gama larga de cursuri si ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: croitorie, pictura si mozaic, design textil,design vestimentar, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie/improvizatie si stand-up comedy.

 

 


fashion beauty fashion and beauty lucruri creative centrul de cultivare creative arts curs
 


« Articol precedent: Samsung doteaza noul sau cuptor incorporabil cu tehnologie de varf si design atractiv Articol urmator: Scalp curat si sanatos »