PressCenter 7 SFATURI PENTRU UN TEN PERFECT

1.Indiferent daca ai folosit produse de make-up sau nu, tenul trebuie demachiat atat seara, cat si dimineata. Nu folosi pentru demachiere sapunul sau servetele demachiante. Demachiantul trebuie sa fie cel corect ales pentru tipul de ten pentru ca ingredientele difera. Un bun rezultat il poate da uleiul presat la rece de jojoba amestecat cu putina apa. Deoarece are un efect reglator, acest ulei este indicat oricarui tip de ten.
2.Nu uita sa folosesti lotiune tonica! Lotiunea tonica are rolul de a indeparta urmele de demachiant. Orice urma de demachiant ramasa pe piele poate fi iritanta, provocand uscarea tenului sau pete rosii.
3.Dimineata si seara ofera-i tenului tau o sedinta de automasaj. Automasajul stimuleaza in mod eficient reteaua sanguina si limfatica.
4.Odata pe saptamana o baia de aburi relaxeaza porii si lichefiaza sebumul, ceea ce duce la eliminarea acestuia si deci la deblocarea porilor. Umple un vas cu apa clocotita, adauga cateva picaturi de ulei esential si stai aplecata deasupra lui cam 10 minute. Clateste apoi fata cu apa rece, pentru a inchide porii.
5.Saptamanal foloseste o masca potrivita tipului tau de ten.
6.Hidratarea este foarte importanta pentru tenul nostru. Chiar daca ai tenul gras tot trebuie sa folosesti o crema hidratanta. Hidratarea vine si din interior, nu uita sa bei apa!
7. Evita trei dintre cei mai mari dusmani ai tenului tau: fumatul, saloanele de bronzat si baile de soare indelungate.
www.10beneficii.ro
https://www.facebook.com/10beneficii

 

 


ten perfect crema hidratanta automasaj gomaj masca faciala peeling masca exfolianta make-up demachiant lotiune tonica
 


« Articol precedent: Mercedes-Benz Romania a sustinut excelenta sportivilor romani la Campionatele Nationale si Europene de Inot Articol urmator: Studiu Samsung: tehnologia apropie membrii familiilor »