PressCenter Colectia PV 2008 - ZENONNI SU MISURA - Cloth Ermenegildo Zegna - A luxury made to measure service Colectia PV 2008 - ZENONNI SU MISURA - Cloth Ermenegildo Zegna - A luxury made to measure service

Zenonni propune o noua eleganta, un nou rafinament al garderobei masculine. Croiul primaverii pastreaza o linie clasica cu accente de smart-casual.

ZENONNI Su Misura - Colectia PV 2008

Noutati 2008.

Valoarea tesaturii prezentate clientului, sfatul consilierului de imagine, maiestria croitorului si calitatea rezultata din prelucrarea manuala a produselor dau posibilitatea casei Zenonni sa fie un etalon al luxului si al elegantei si un atu pentru imaginea barbatului modern.

Colectia Zenonni pentru PV 2008 ofera clientilor posibilitatea de a alege din cele peste 700 de variante tesaturi pentru costume, sacouri, smochinguri, etc si cele aproximativ 2000 de tesaturi pentru camasi.

Zenonni propune o noua eleganta, un nou rafinament al garderobei masculine. Croiul primaverii pastreaza o linie clasica cu accente de smart-casual.

Din acest sezon Zenonni lanseaza o gama larga de variante de tesaturi pentru tinute de seara/ceremonie reusind astfel sa ofere clientilor sai o garderoba eterogena ce permite gasirea costumului just pentru fiecare ocazie.

Propunerile de tesaturi Cloth Ermenegildo Zegna® si Loro Piana® pentru acest sezon imbina eleganta cu usurinta purtarii pentru toate cele trei linii importante de produse: sacoul, costumul business, tinuta de ceremonie si cea smart casual.

Colectia de tesaturi.

Tesaturile Cloth Ermenegildo Zegna® combina pentru primavara lui 2008 fibrele naturale in variante noi – Silk Skin – o tesatura pusa in valoare de comoditatea bumbacului si luciul matasei si amestecuri de lana-matase-in si lana-in ce confera lejeritate si aerisire. Toate aceste variante de tesaturi scot in evidenta eleganta, confortabilitatea si spiritul practic al hainelor Zenonni

In propunerea de tesaturi pentru sezonul estival 2008 triumfa fibrele naturale ale caror caracteristici sunt reliefate de procesele de avantgarde studiate si aplicate fiecarui articol in parte. Luminozitatea data de matase confera tesaturii un tuseu de eleganta.

Tesaturile pentru tinutele de ceremonie din colectia Zegna sunt din lana pura100% australiana. Mohairul in combinatie cu lana si matasea este combinatia ideala pentru costumele de seara.

Topul elegantei unei tinute este dat de tesaturile 13 Milmil 13® si 14 Milmil 14® cu o finete de 200-220 S, respectiv 180-190 S, finete nascuta din prelucrarea celor mai fine si mai lungi fibre selectionate de la cele mai bune crescatorii australiene. La acestea se adauga Chasmere Centomilla® , o tesatura fina si pretioasa din cashmere pur tibetan.

Selectia celor mai bune materii prime existente in lume, inovatia proceselor de prelucrare pentru a scoate in evidenta cele mai bune caracteristici ale unei fibre, dedicatia si pasiunea pentru calitatea inalta, respectful ambientului, acestea sunt valorile intrinseci ale fiecarei colectii Cloth Ermenegildo Zegna®, liderul sectorului de tesaturi de lux. Fiecare colectie are caracteristici proprii care depind de sezon, de exigenta clientelei si de noutatea adusa de cercetatorii grupului. Fiecare sezon aduce in prim plan tesaturi noi si practice, dar in acelasi timp rafinate si elegante.


ZENONNI SU MISURA Romania

Str. Teheran, nr. 3, Sector 1, Bucuresti

Programare la 0749 019999; 0749 119999 sau 0749 339999
zenonni@zenonni.com

 

 


Ermenegildo Zegna cloth colectie noutati colectie barbati haine moda fashion tendinte fashion and beauty zenonni su misura
 


« Articol precedent: CU DERMOCOSMETICE, PIELEA SENSIBILA DEVINE O PIELE DE INVIDIAT Articol urmator: Kaka dezvaluie noile ghete de fotbal adiPURE »