PressCenter 10 finaliste au intrat la Academy Bravo CoverGirl 2007 10 finaliste au intrat la Academy Bravo CoverGirl 2007

Peste 2500 de tinere si-au incercat sansele de a participa la Academy Bravo CoverGirl 2007 organizata de revista Bravo Girl si agentia MRA. Doar 10 dintre ele au fost admise in campusul Academiei.

Catrinel Menghia si Alexandra Sandor (ea insasi participanta a primei editii a Academiei si proaspata imagine Marc Jacobs) vor incerca sa raspunda la toate intrebarile pe care le vor avea cele 10 fete aspirante la o cariera de model international. Catrinel va fi cea care va decerna premiile in seara zilei de 12 Mai.

Academy Bravo CoverGirl este la a treia sa editie si face parte din programul de parteneriat dintre agentia de modele MRA si revista Bravo Girl ce consta in 2 concursuri anuale (Academy Bravo CoverGirl si caravana Bravo CoverGirl Tour).
La aceasta editie participa 10 finaliste cu varste cuprinse intre 15 -21 ani de pe intreg cuprinsul tarii:
Bucuresti, Arad, Oradea, Tulcea, Iasi, Fetesti, Timisoara, Galati, Bistrita. Campania de preselectie a durat peste 2 luni si a avut peste 2500 de aplicante. Juriul este format din reprezentanti ai revistei Bravo Girl, agentiei MRA si va fi prezidat de agentia Metropolitan din Paris. Pe parcursul campusului fetele vor fi cazate la un hotel de lux din capitala si vor fi initiate la cel mai inalt nivel in meseria de model: cursuri de miscare scenica, sedinte foto, precum si vizite la designerii Romanita Iovan, Elena Perseil si Catalin Botezatu. Acesta din urma a lansat deja o invitatie concurentelor de a participa, in dupa amiaza zilei de sambata 12 Mai, la pregatirile prezentarii noii sale colectii ce va avea loc in Parcul Tineretului si la care Catrinel va purta rochia de mireasa.
Agentia MRA a descoperit si promovat de-a lungul timpului multe dintre vedetele de astazi ale show business-ului romanesc: Monica Barladeanu, Alexandra Dinu, Catrinel Menghia, Malvina Popa, Albertina Ionescu, Elena Baguci, Daniel Ciobanu, Radu Valcan, Adrian Nartea, Simona Haraga, Diana Pistalu, Veronica Pascu, Carmen Burma, Adina Halas sau Otilia Aionesei.




MRA Models Agency
3, Sfintilor Street, 021063 - Bucharest
Tel: +4021 3079111
Fax: +4021 3079112
office@mramodels.ro
www.mramodels.ro
Catrinel Menghia
 

 


catrinel Menghia Alexandra Santor Bravo Academy Bravo CoverGirl covergirl model international Monica Barladeanu MRA Models Alexandra Dinu Catrinel Menghia Malvina Popa Albertina Ionescu Elena Baguci Liza Panait Botezatu
 


« Articol precedent: Colectia Wellaton Trend Colours - inspirata de natura Articol urmator: Mikimoto se lanseaza pe piata din Romania »