PressCenter  Incursiune în stilul anilor 70 în Cotroceni Incursiune în stilul anilor 70 în Cotroceni
Incursiune în stilul anilor 70 în Cotroceni
Salopete, pantaloni evazati și pantofi cu platforme în discutie la Stiletto Beauty Center

Bucuresti, 8 iulie 2011. Influentele anilor 70 au revolutionat cu adevarat industria modei. Ani de-a randul, femeile au ramas fidele printurilor florale, pantalonilor evazati si salopetelor. Iar pentru cã moda anilor 70 isi reia suprematia în randul gusturilor vestimentare ale tinerei generatii, Stiletto Beauty Center a organizat o serata dedicata anilor de glorie ce au revolutionat industria modei.

Intr-un cadru intim si cochet, Stiletto Beauty Center le-a invitat la o discutie pe doamnele pasionate de moda din cartierul Cotroceni, încercand pe aceasta cale sa reinvie traditia doamnelor de Cotroceni.

„Zona în care ne desfasuram activitatea ne inspira zi de zi. Zilnic, trec pragul salonului nostru doamne cochete, care, indiferent de varsta isi pastreaza rafinamentul și eleganta. Ideea noastra a fost sã aducem in prim plan ideea de comunitate a acestor doamne, sa le creem un spatiu in care sa se întalneasca si sa discute, sa se simta bine intre ele si sa le multumim astfel pentru toate lectiile de stil pe care, involuntar, ni le predau in fiecare zi!”, spune Anca Minea, managing partener Stiletto Beauty Center.

Inceputul intalnirii a adus fata în fata 10 de doamne din Cotroceni, pasionate de moda, din Cotroceni, care au acceptat invitatia Stiletto Beauty Center de a savura prajituri si ceai pe fundalul povestilor despre moda si stil. Subiectul conversatiilor a pornit de la o prezentare tematica a modei anilor 70, oferita de centrul de infrumusetare si completata de experientele personale si amintirile doamnelor invitate.
 

 


 


« Articol precedent: Cum ajutam tenul intr-o vara arzatoare? Afla trucuri pentru un ten perfect in acest sezon! Articol urmator: TOUGH COOKIE ORLY »