PressCenter A doua editie de Fashion&Beauty Corner la PloieSti Shopping City - Toamna plina de evenimente dedicate pasionatelor de shopping -

Ploiesti Shopping City lanseaza noile colectii de toamna – iarna 2014, ce aduc cele mai importante trenduri vestimentare, si pregateate un weekend plin de evenimente inedite, la care va participa si Alin Galatescu, cunoscut critic de moda si jurnalist fashion. Astfel, in acest weekend, vizitatorii centrului comercial sunt asteptati la prima sesiune de Fashion&Beauty Corner, din acest sezon, dedicata pasionatelor de cumparaturi. Totodata, mini-prezentarile de moda si sedintele de make-up gratuite vor intregi atmosfera de sarbatoare. Evenimentele fac parte dintr-o serie de activitati dedicate stilului si frumusetii care se vor desfasura la Ploiesti Shopping City timp de o luna.

Cei mai buni specialisti in moda, prezenti la Fashion&Beauty Corner de la Ploiesti Shopping City
Alin Galatescu le asteapta pe pasionatele de moda la prima sesiune de Fashion&Beauty Corner din acest sezon. Astfel, pe 13 si 14 septembrie, doamnele si domnisoarele vor avea parte de doua zile de rasfat cu seminarii de moda si stil, dar si cu sedinte de infrumusetare, unde vor afla care sunt cele mai noi tendinte din noul sezon, vor invata trucuri vestimentare si cum sa combine corect hainele din noua colectie. Pe 13 septembrie, Alin Galatescu, unul dintre cei mai cunoscuti critici de moda, va prezenta o sesiune de stil in care va pune accentul pe noile colectii toamna-iarna 2014 din magazinele Ploiesti Shopping City, iar pe 14 septembrie, vine randul Oanei Zidaru, redactor-sef DivaHair si fashion blogger, sa le ofere ploiestencelor sfaturi de stil si sa le dezvaluie trendurile noului sezon. Totodata, doamnele si domnisoarele se pot inscrie in concursul special de pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City si pot castiga premii in valoare de 1000 de lei si o sedinta de personal styling alaturi de Alin Galatescu. Detalii despre competitie se pot gasi pe pagina de Facebook Ploie?ti Shopping City (https://www.facebook.com/PloiestiShoppingCity) . Mai mult, mini-prezentarile de moda si sedin?ele gratuite de make-up vor completa primul weekend din acest sezon dedicat frumusetii si tendintelor vestimentare.

Filarmonica ”Paul Constantinescu” la Ploiesti Shopping City

Filarmonica ”Paul Constantinescu” din Ploiesti va invita, vineri, de la ora 18:00, la 45 de minute de armonie. Dirijorul Radu Postavaru si solistul Cezar Ouatu vor interpreta un repertoriu vast ce include operele lui Leonard Bernstein, Georges Bizet, Antonín Dvorak, Wolfgang Amadeus Mozart, Nino Rota si Johann Strauss.

Un weekend de distractie pentru intreaga familie

Ploiesti Shopping City pregateste surprize placute pentru toti membrii familiei. Domnii vor putea participa sambata si duminica la demonstratiile sportive de arte martiale, judo, kick box, arte martiale Quan ki do, spinning, kangoo jumps, aerobic, boot camp, freestyler. In schimb, pe langa evenimentul dedicat shoppingului, doamnele si domnisoarele sunt invitate sa asiste la demonstratii de dans de societate, latino sau freestyler.

Back to School la Ploiesti Shopping City

In acest weekend, copiii prezenti la Ploiesti Shopping City vor fi rasfatati cu inghetata, iar sambata, 13 septembrie, incepand cu ora 10:30, vor putea participa la o lectie interactiva organizata de ”Scoala de Flori”, unde le vor fi prezentate diferite specii de flori. Tot pentru ei, magazinele din centrul comercial vor oferi reduceri speciale dedicate inceperii noului an scolar. Astfel, magazinele din Ploiesti Shopping City vin cu cadouri ce constau in rechizite scolare, preturi promotionale la articolele vestimentare, produse de papetarie, la notebook-uri, tablete, imprimante si accesorii.

Evenimentele au loc in perioada 12 - 14 septembrie, in zona scarilor rulante din interiorul Ploiesti Shopping City.

Partenerii evenimentului sunt: Douglas, Kendra, Marionnaud, Salon Huzur, Sephora, Sixth Beauty, Yves Rocher, Benvenuti, Gatta, Poema, RLV, Meli Melo, Mizar, Koton, Fitness&Lifestyle, Bailando, Club Municipal Judo, Club Ming, Gold Gym, West Gym, Nico Fitness Club, Xtreme Body Aerobic, Scoala de Flori, Coccodrilo, Cycle Band, H&M, Domo, Flanco, Dodi Kids, Noriel, Carrefour, Gymboland, Cinema City.

 

 


Ploiesti Shopping City FashionandBeauty shopping Alin Galatescu fashion
 


« Articol precedent: Back to School cu SOFIAMAN Articol urmator: Farmec lanseaza Gerovital H3 MEN, gama completa de ingrijire pentru barbati »