PressCenter A treia editie Seminaked Party by Desigual are loc joi in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni va gazdui joi a treia editie a evenimentului Seminaked Party by Desigual. In cadrul acestei petreceri, primii 100 de vizitatori ai magazinului Desigual din AFI Palace Cotroceni vor pleca acasa cu tinute complete, daca vor trece pragul magazinului doar in lenjerie intima.
Acest eveniment, ajuns la a treia editie, transmite mesajul care l-a consacrat: „Intri pe jumatate dezbracat si pleci total imbracat”. Magazinul Desigual se deschide la 08:00 si, din acel moment, primii 100 de vizitatori imbracati sumar vor avea la dispozitie o ora pentru a-si alege hainele potrivite pentru ei.
Prin intermediul acestui eveniment, Desigual, cel mai dezinhibat brand de fashion de pe piata locala, anunta intr-un mod neconventional inceputul promotiilor de vara. Pentru a putea participa la acest eveniment, fiecare participant trebuie sa aiba peste 18 ani, validarea participarii efectu?ndu-se pe baza cartii de identitate.
La editia precedenta din Romania, peste 200 de bucuresteni au stat la coada de la ora 04:00 pentru a profita de promotie. La nivel global, din 2005, de cand a avut loc primul eveniment si pana in prezent, peste 10.000 de nonconformisti din intreaga lume au luat parte cu entuziasm la miscare. Evenimentul Seminaked by Desigual s-a bucurat de un mare succes in mari orase din Europa, SUA sau ASIA, precum Madrid, Barcelona, Londra, New York, Berlin, Amsterdam sau Tokio.
Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting.
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Pentru mai multe informatii:
Diana Bucuroiu
Community Manager
GolinHarris
dbucuroiu@golinharris.com
0756.045.029

 

 


Seminaked Party by Desigual seminaked afi palace cotroceni
 


« Articol precedent: Tendinte in buchetele de vara de la Floria.ro: alb diafan, pasteluri si combinatii cu aer de vacanta Articol urmator: Paul Markovits, noul Vice-Presedinte de marketing al URBB »