PressCenter adidas NEO si Justin Bieber adidas NEO si Justin Bieber lanseaza un lookbook interactiv

adidas NEO si Justin Bieber lanseaza astazi un lookbook interactiv pentru lansarea colectiei de iarna.

Lookbook-ul este format din cinci materiale video in care apare starul pop/R&B. Primul dintre aceste materiale este disponibil astazi, iar fanii trebuie sa distribuie linkul catre prietenii lor, pentru a putea avea acces la toate imaginile cu Justin Bieber. Cu cat interactiunea dintre fani este mai mare, mai multe scene vor putea fi vizualizate, pana in momentul in care intregul lookbook va fi disponibil.

"Pentru a putea trai in propriul stil, trebuie sa accepti cine esti si sa fii creativ, iar adidas NEO intelege asta. Fiecare adolescent trebuie sa aiba propriul stil si sa si-l poata arata in felul sau unic. Imi plac stilurile autentice si care pun accent pe individ, asa cum face si muzica mea", spune Justin Bieber.

"Lookbook-ul interactiv scoate in evidenta chiar spiritul brandului adidas NEO, in timp ce prezinta noua colectie de iarna. Justin este persoana perfecta care sa vorbeasca despre energia noilor produse, iar fanii vor putea vizualiza materiale video despre viata lui Justin din spatele scenei", declara Claire MidWood, Vice President adidas NEO.

Lookbook-ul interactiv este disponibil in linkul urmator: www.adidas.com/justinbieber, iar mai multe informatii aici: http://news.adidas.com/RO.

 

 


adidas NEO Justin Bieber lookbook fashion and beauty
 


« Articol precedent: 40% dintre angajatii fabricii Elmiplant din Romania isi vor pastra locurile de munca, ca urmare a transferului productiei in Grecia Articol urmator: LARA STONE - fashion icon si noua ambasadoare L'Oreal Paris »