PressCenter piele frumoasa Aerul din jurul tau iti imbatraneste pielea?

Noile studii Clarisonic demonstreaza faptul ca prin curatarea sonica se indeparteaza de 30x mai mult din agentii poluanti ce determina imbatranirea pielii decat curatarea manuala.

Clarisonic revolutioneaza inca o data curatarea fetei. Pionier in curatarea sonica si transformarea pielii prin curatare, Clarisonic prezinta un nou studiu ce dezvaluie lumii faptul ca tehnologia sa patentata actioneaza la un cu totul nou nivel de curatare al pielii- indeparteaza de 30 ori mai multi factori poluanti ce accelereaza imbatranirea pielii decat curatarea manuala. Prezentat la cea de a 72 a intalnire anuala a Societatii Americane de Dermatologie din Denver, aceasta cercetare inovatoare redefineste primul pas din rutina de ingrijire antirid a pielii si reintareste importanta curatarii cat mai corecte a pielii.

Pielea este un organ tinta pentru agresorii din mediul inconjurator si reprezinta primul punct de contact prin care organismul nostru absoarbe in mod semnificativ poluarea din mediu. Pornind de la factori evidenti precum smog, praf, murdarie si ajungand la factori mai putin vizibili precum gazele de esapament sau cele provenite din procese industriale, poluarea este prezenta pretutindeni. Si nu este o realitate legata doar de zonele metropolitane. Conform NASA, poluarea aerului la niveluri ce depasesc nivelul recomandat de Asociatia Mondiala a Sanatatii reprezinta o problema ce afecteaza 80% din populatia globala, indiferent de varsta sau tipul de piele.

Atunci cand nu sunt eficient indepartati de pe piele prin curatare, agenti poluanti periculos de mici, sub forma de particule pot penetra in straturile exterioare ale pielii, epuizand bariera naturala a pielii si rezervele de proteine esentiale. Acest lucru poate cauza imbatranire prematura, deshidratare, culoare neuniforma a tenului, linii fine si riduri. Pe termen lung, expunerea la aceste particule poate slabi abilitatea pielii de a se proteja impotriva unor probleme serioase de sanatate.

“Particulate Matter= pulberi sedimentabile (PM) reprezinta o forma complexa de poluare ce este constituita din particule extreme de mici si picaturi minuscule care sunt de pina de 20 de ori mai mici decat porii nostri,” afirma Dr. Lauri M. Tadlock M.D. “Dimesniunea PM este direct proportional cu viteza si adancimea la care agentii poluanti patrund in straturile pielii. PM 10 sau mai mici pot provoca o deteriorare mai grava a pielii si marea majoritate a populatiei de pe glob se confrunta cu niveluri periculoase de poluanti, care pot ajunge si la PM 2.5. In majoritatea cazurilor, nici chiar mainile noastre nu pot inlatura in mod eficient agentii poluanti de aceasta forma sau dimensiune.”

In acest studiu extraordinar de inovator, Clarisonic a utilizat un market colorat, incarcat cu agenti poluanti cu dimensiuni de la PM 0.3 - PM 5.0, cu scopul de a investiga eficatitatea indepartarii de pe piele a particulelor poluante greu de vazut.Rezultatele au dovedit faptul ca instrumentul de curatare Clarisonic are capacitatea de a indeparta de pina la 30 de ori mai multi agenti poluanti ce influenteaza imbatranirea pielii decat curatarea manuala. Peria de curatare patentata Clarisonic Sonic Cleansing Brush foloseste o freceventa sonica ce oscileaza la mai mult de 300 de miscari pe sencunda, pentru a curata cu delicatete porii de impuritati, murdarie si factori agresivi din mediul inconjurator. Scopul: un ajutor oferit pielii pentru a lupta impotriva efectelor negative ale poluarii in doar 60 de secunde.

Pentru a gasi device-ul Clarisonic adaptat nevoilor pielii dvs , vizitati www.Clarisonic.com sau cereti sfatul unuia dintre specialistii Clarisonic din cel mai aporpiat magazin Sephora.

Despre Pacific Bioscience Laboratories, Inc.
Pacific Bioscience Laboratories Inc. este liderul in tehnologie sonica dovedita stiintific si ingrijire a pielii si creatorul Clarisonic Skin Cleansing System- primul sistem de curatare sonica a pielii dedicat unei pieli sanatoase, cu aspect tanar si standardul in curatare pentru renumite centre spa, dermatologi de renume si retaileri beauty la nivel monial. Portfolio-ul sau revolutionar de device-uri permite consumatorilor sa lupte impotriva procesului de imbatranire a pielii si ofera device-uri dedicate ingrijirii fetei si corpului supporting . Clarisonic distribuit in retailerul de prestigiu Sephora, cabinete dermatologiece si ale chirurgilor pasticieni, spa-uri.. Clarisonic a fost desemnat castigatorul a numeroase premii ale industriei frumusetii oferite de reviste de renume precum Allure, Glamour, Health, InStyle, Shape si Women’s Health si retaileri precumSephora. Pentru mai multe infomatii vizitati Clarisonic Web site la adresa clarisonic.com.

 

 


aerul agentii poluanti curatarea sonica clarisonic
 


« Articol precedent: Grand Cinema & More trimite un iubitor de balet la Teatrul Bolshoi din Rusia Articol urmator: Gatitul intra in era inaltei definitii cu HOTPOINT »