PressCenter AFI Palace Cotroceni a inaugurat magazinul Desigual

AFI Palace Cotroceni gazduieste un nou magazin in incinta sa, Desigual, si creeaza mai multe variante de shopping pentru vara care se apropie. Brandul spaniol de haine si accesorii Desigual se remarca prin culori puternice, combinatii atipice si imprimeuri nonconformiste.
Noul magazin Desigual din AFI Palace Cotroceni ofera obiecte vestimentare atat pentru femei, cat si pentru barbati, iesind in evidenta prin caracteristici definitorii inconfundabile. Hainele create de Desigual plaseaza magazinul intr-o pozitie diferentiata fata de celelalte branduri concurente, prin atitudinea pe care o exprima: pozitivism, buna dispozitie, nonconformism, emotie si complicitate. Desigual transmite toate aceste valori celor care poarta hainele si accesoriile, demonstrand ca sunt personalitati optimiste si puternice.

Fiecare noua colectie Desigual preia atributele brandului si ofera obiecte vestimentare unice. Culorile vii, croielile atipice, combinatiile funky de materiale, broderii, accente grafice, desene manuale, colaje cu fotografii si graffitti-uri inspirate din arta stradala si din cultura pop sunt definitorii pentru Desigual. Inspiratia Desigual vine de la traditia artizanala spaniola, ce creeza lucruri manual, cu ajutorul tehnicilor traditionale.
Noul magazin Desigual completeaza colectiile de primavara-vara din AFI Palace Cotroceni si este deschis de duminica pana joi, in intervalul 10:00 – 22:00, iar vinerea si sambata in intervalul 10:00- 23:30.


Pentru mai multe informatii despre AFI Palace Cotroceni, puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric; o pista de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare. Hipermarketul Auchan este deschis intre 08:00- 01:00, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 

 


AFI Palace Cotroceni Desigual accesorii haine shopping
 


« Articol precedent: Detox Masaj Articol urmator: Bucura-te de un par suplu cu Age Restore Mask »