PressCenter AFI Palace Cotroceni a lansat noul magazin "Povesti cu condimente"

„Povesti cu condimente” este cel mai nou magazin gastronomic din AFI Palace Cotroceni. Parte a grupului Supremia, cea mai mare companie producatoare de ingrediente alimentare din Romania, acesta pune la dispozitia pasionatilor de gatit o varietate de peste 200 de produse culinare.

“Am inceput primavara cu o serie de lansari si noutati in AFI Palace Cotroceni. Dorim sa ne surpridem clientii si sa le oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama cat mai variata de oferte, care sa raspunda pasiunilor si dorintelor lor. Piata de retail este extrem de dinamica si trebuie sa tinem pasul cu noile tendinte”, declara Aura Dinu, Marketing Director, AFI Palace Malls Division.

Noul magazin „Povesti cu condimente” are un elegant design rustic si impresioneaza prin prospetime, calitate si culoare. Aici, clientii centrului comercial vor putea gasi o serie de produse, precum condimente naturale (atat sub forma de seminte, cat si sub forma de pulbere) si mixuri de condimente, ierburi aromate, mirodenii, fructe confiate, ingrediente pentru patiserie si multe alte produse inedite.

Mai mult, din incinta magazinului pot fi achizitionate si alte accesorii de bucatarie cu un design atragator: sorturi, mici borcane speciale pentru condimente, mojare, saculeti din panza, rasnite si multe altele.

„Povesti cu condimente” intregeste oferta AFI Palace Cotroceni printr-un spatiu plin de arome si savori, ce va fi cu siguranta inclus printre preferintele de shopping ale doamnelor si domnisoarelor.

Pentru mai multe informatii despre noul magazin puteti accesa www.povesticucondimente.ro, www.afipalacecotroceni.ro sau pagina de Facebook AFIPalaceCotroceni.

Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric; o pista de karting.
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare. Hipermarketul Auchan este deschis intre 08:00- 01:00, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Pentru mai multe informatii:
Diana Bucuroiu
Community Manager
GolinHarris
dbucuroiu@golinharris.com
0756.045.029

 

 


AFI Palace Cotroceni magazin magazin gastronomic ingrediente alimentare produse culinare
 


« Articol precedent: HISTORY® lanseaza noul serial “Marea istorie” Articol urmator: Tocmai.ro lanseaza in premiera in Romania serviciul “Livrare gratuita si verificare colet” »