PressCenter AFI Palace Cotroceni va gazdui piesa de teatru pentru copii ,,Calatorie in lumea artelor"

Piesa scrisa si regizata de Roxana Mihaela Zavodnik, directorul Creartes Land, vine in completarea proiectului artistico-plastic „Caravana Toamnei”, dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani.

“Apreciem efortul, creativitatea si implicarea copiilor, de aceea ne dorim foarte mult sa sustinem orice demers de acest gen. Copiii ne reprezinta si prin ochii lor vedem viitorul”, declara Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Malls Division.

In proiectul ”Caravana Toamnei” au fost implicati elevii de la Liceul Bilingv Miguel de Cervantes, Scoala de Muzica si Arte Plastice Iosif Sava, Colegiul de Muzica George Enescu si Creartes Land, sub indrumarea profesoarei de arte Ana Traci.

Tema centrala a proiectului “Caravana toamnei” a fost crearea unui peisaj de toamna realizat pe panouri de dimensiuni mari, folosind tehnica colajului din hartie si materiale textile.

Lucrarea artistica poate fi v?zuta in cadrul piesei de teatru “Calatorie in lumea artelor”, ce se va desfasura langa patinoarul din AFI Palace Cotroceni.

Parintii si copiii sunt invitati duminica in AFI Palace Cotroceni sa ia parte la spectacol si sa se bucure de momentele artistice oferite de Creartes Land.

In plus, la finalul piesei, copiii pot participa la o tombola surpriza care pune in joc premii oferite de catre Creartes Land si Music&More.Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting.
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 

 


AFI Palace Cotroceni "Calatorie in lumea artelor" Creaters Lan teatru pentru copii Roxana Mihaela Zavodnik "Caravana Toamnei"
 


« Articol precedent: Trandafiri cu miros de liliac si mere feliate pentru Pablo Francisco! Articol urmator: Terapeutii Shiseido SPA, specialisti in tehnici de relaxare si masaj japonez »