PressCenter AFI Palace Cotroceni va gazdui targul anual de rechizite scolare, Back To School

In perioada 8-14 septembrie 2014, AFI Palace Cotroceni organizeaza targul anual Back to School, pentru a pune la dispozitia elevilor si studentilor o gama variata de materiale scolare necesare noului an de invatamant.

Astfel, toti cei care vor vizita targul scolar din AFI Palace Cotroceni, vor avea posibilitatea de a-si achizitiona cele necesare scolii la preturi speciale, doar in perioada desfasurarii targului.

«Organizam anual acest targ si de fiecare data propunem o oferta avantajoasa din punct de vedere al varietatii si preturilor produselor. Targul Back to School din AFI Palace Cotroceni va aduce in plus si o serie de ateliere creative, pentru a le oferi copiilor un prilej in plus de a se bucura de ultimele zile de vacanta”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

Pentru mai multe informatii despre programul targului Back to School, va invitam sa accesati pagina de Facebook AFI Palace Cotroceni www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni.

 

 


AFI Palace Cotroceni back to school rechizite
 


« Articol precedent: Ce poarta barbatii in aceasta toamna? Articol urmator: TOMMY HILFIGER REVINE CU FASHION SHOW-UL SPRING 2015 LA ARMURERIA PARK AVENUE »