PressCenter AFI Palace Ploiesti AFI Palace Ploiesti isi deschide portile pentru a aduce lumea brandurilor in inima orasului Ploiesti

AFI Palace Ploiesti, primul si singurul mall modern din inima orasului Ploiesti, isi deschide portile oficial, oferind peste 100 de brand-uri nationale si internationale. Cel mai asteptat centru comercial promite sa fie prima optiune din oras in materie de distractie, moda si shopping. Odata cu lansarea, AFI Palace Ploiesti aduce cele mai surprinzatoare noutati: primul patinoar acoperit si prima pista de skateboard din judetul Prahova.

Timp de 4 zile, de dimineata pana la miezul noptii, tot vizitatorii se pot bucura de surprize inedite, oferte speciale, ore dedicate pentru shopping, prezentari de moda si concerte cu artisti români celebri, precum Andreea Balan, Alex Velea, Voltaj, Elena Gheorghe, Connect-R si Mandinga.
“Suntem foarte increzatori in conceptul nostru, unic in Ploiesti. Dorinta noastra este sa aducem lumea AFI cât mai aproape de de clientii nostri. AFI Palace Ploiesti exprima bucuria de a trai, emotie, distractie, moda si stil. Acum ne dorim sa impartasim ploiestenilor toate valorile si viziunile noastre”, a declarant Israel Visel, Mall Manager, AFI Mall Division.

Pentru ca AFI iubeste orasul Ploiesti, localnicii vor fi placut surprinsi: toate mamele care vor naste in data de 3 octombrie, vor primi un cadou special din partea celui mai nou centru comercial din oras. De asemenea, AFI Palace Ploiesti a pregatit o serie de surprize pentru gradinite, scoli si universitati. Pentru elevi si profesori, AFI ofera cardurile de masa prin care acestia vor beneficia de preturi si oferte speciale la restaurantele din zona de food court.

AFI Palace Ploiesti

Atat localnicii, cat si vizitatorii orasului Ploiesti vor descoperi acum cel mai nou si modern centru comercial, unde vor gasi un mix complex de brand-uri, restaurante si multa distractie, bucurându-se in acelasi timp de o experienta de shopping inedita. O alta surpriza este si extinderea conceptului AFI VIP CLUB in Ploiesti. Lansat prima oara in AFI Palace Cotroceni in 2012, AFI VIP Club a fost creat pentru a oferi clientilor o serie de beneficii si acces la servicii premium.

Clubul VIP este valabil acum si in Ploiesti, aducând laolalta cele mai inalte standarde, si brand-uri exclusiviste pentru fiecare client. Oricine poate deveni membru AFI VIP CLUB si poate avea acces la serviciile premium atât in AFI Palace Cotroceni, cât si in AFI Palace Ploiesti.

Pentru mai multe informatii despre AFI Palace Ploiesti puteti accesa site-ul www.afipalaceploiesti.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.

Despre AFI Palace Ploiesti
AFI Palace Ploiesti detine peste 100 de brand-uri renumite nationale si internationale, primul patinoar acoperit si cele mai mari piste de skateboard din judetul Prahova. in AFI Palace Ploiesti clientii au la dispozitie magazinele Koton, H&M, Reserved, Musette, TimeOut, Collins, Nike, Aldo, Otter, Lee Cooper, Il Passo, Jolidon, ID, Promod, Sarrierri, Bigotti, Motivi, Jack and Jones, Braiconf, Kenvelo, Cropp Town, Leonardo, House, Intersport, Flanco, EMAG, Smyk, Douglas, Sabon, Carturesti, DM, Animax, Kitchen Shop, Cora hypermarket si multe altele. Zona de restaurante ofera o gama larga de optiuni internationale inclusiv KFC, McDonald’s, Brioche Doree, restaurantul libanez El-Bacha, bucataria italiana prin Pizza Dominium si Pizza Bonita, mâncarea vietnameza prin Thang Long, restaurantul grecesc Spartan, Food of Persia. in ceea ce priveste partea de divertisment si petrecere a timpului liber, AFI Palace Ploiesti pune la dispozitia vizitatorilor o gama larga de variante: complexul Cinema City dotat cu 6 ecrane, un patinoar interior de 500 mp ce va fi functional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joaca pentru copii in interiorul mallului, arena pentru patinaj (patine sau role), Cinema XD (cinema virtual 6D), o zona cu console Play Station si o selectie variata de jocuri electronice. Vizitatorii mallului beneficiaza de 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate in parcarea subterana.


Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din România, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa, bowling si biliard; un spatiu dedicat târgurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting. Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pâna la miezul noptii in zilele vineri, sâmbata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pâna târziu in noapte. Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 

 


AFI Palace Ploiesti mall AFI Palace centru comercial centru comercial ploiesti Clubul VIP
 


« Articol precedent: Cauzele psihologice ale obezitatii Articol urmator: Mirror Polish »