PressCenter Alege ce ti se potriveste. Gentile STEFANEL

#FEELMORE by STEFANEL
Gentile Stefanel sunt un must have al sezonului.
Gentile tip clutch, sac ori ghiozdan, create din materiale fine, imprimate in modelele colectiei ori in jacquard pretios, cu detalii de tricot sau piele, te vor ajuta sa dai un aer fresh garderobei tale, alegand piese esentiale, pe care sa le poti purta in tot felul de combinatii interesante.

Paleta de culori urmeaza desfasurarea fireasca a sezonului. Albastrul in toate nuantele este protagonist. Tusele de rosu si roz pal lumineaza sezonul de primavara, urmate de nuante de verde de smarald pana la straveziul apei. Tendintele verii aduc in prim-plan culorile pamantului: mustar, oranj si rosu-burgund, echilibrate de tonuri naturale si de albul nelipsit.

***
Brandul de origine italiana STEFANEL s-a nascut in 1958, iar amploarea dezvoltarii business-ului din cei peste 50 de ani de cand activeaza pe piata de fashion retail se datoreaza faptului ca produsele STEFANEL sunt expresia celor mai inalte standarde de calitate si inovatie. Iar rafinamentul si eleganta italiana sunt repere pe care STEFANEL le respecta cu strictete.
STEFANEL a intrat pe piata din Romania in 1991, intr-un moment in care niciun alt retailer de moda strain nu era prezent pe piata locala.

 

 


stefanel geanta clutch sac ghiozdan primavara imprimeu
 


« Articol precedent: Azi incep Conferintele practice BookLand Evolution Articol urmator: Liderul in amenajari interioare de lux, Galeriile Noblesse, va avea un nou sediu, unic in Europa de Sud-Est »