PressCenter Bourjois Winter 2014 Arctic Chic - Bourjois Winter 2014 Look

Pentru iarna 2014, Bourjois este pregatit sa sparga gheata cu noua colectie Arctic Chic! Nuantele reci ale sezonului fac echipa cu nuanta calda de visiniu pentru pleoape, buze si unghii.

UN REZULTAT SMOKY IN NUANTE CALDE PENTRU PLEOAPE
Ochilor le este conferita o profunzime senzuala cu ajutorul unei nuante puternice si vibrante de visiniu, culoarea-vedeta a acestui sezon. Pentru un rezultat intens si sofisticat, liner-ul accentueaza si mai mult rezultatul printr-o nuanta intensa de negru.

Smoky Eyes Trio
O formula micronizata pentru uniformizare impecabila si rezultat de neegalat!

O noua nuanta
18 Prune enigmatique: o armonie in tonuri purpurii – 3 nuante pudrate si luminoase ce evidentiaza privirea: un roz pal perlat, un purpuriu cu reflexii si o nuanta de maro inchis.

Liner Feutre
Un varf ce confera o aplicare perfecta si o formula ce confera rezistenta de pana la 24h: faceti cunostinta cu Liner Feutre, secretul perfectiunii pentru ochi ca de caprioara!

O noua nuanta
13 Noir Violine: aceasta nuanta unica si surprinzatoare de negru dezvaluie o nuanta subtila si misterioasa de visiniu.

Bourjois tip: pentru o privire si mai profunda, adauga o pata de blush in nuanta Cendre de Rose Brune blush in coltul extern al ochilor.

Arctic Chic Bourjois Winter 2014
BUZE SENZUALE
ROUGE EDITION
Buzele senzuale sunt imbracate intr-o nuanta purpurie, ultra-chic.
Testata si confirmata de editorii de moda, colectia Rouge Edition de la Bourjois lanseaza o noua nuanta inspirata direct de pe podium!
36 Pourpre jazzy: o nuanta eleganta pentru un zambet radiant.

UNGHII METALIZATE NEO-VIOLET
Bourjois reinterpreteaza nuanta violet prin lansarea unei noi nuante de lac de unghii 1 Seconde. Pretioasa si somptuoasa, transforma unghiile in adevarate bijuterii !

Cu ajutorul pensulei panoramice si formulei ce nu necesita 2 aplicari, lacul de unghii 1 Seconde nu necesita decat 1 secunda/unghie... restul de timp ramanand doar pentru tine!

O noua nuanta
34 Violine Hypnotique: o nuanta calda inchisa la culoare cu o stralucire metalica.

 

 


Bourjois Winter 2014 Bourjois Arctic Chic produse Bourjois lac de unghii winter 2014 look. fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Vedetele adora bijuteriile Hello Kitty Articol urmator: Step into the freedom of time with Samsung and Molecule F. Mai liber. Mai Creativ. Mai simplu. Mai stilat. Mai urban. »