PressCenter Ardeiul iute si arderea grasimilor - mit sau realitate? Ardeiul iute si arderea grasimilor - mit sau realitate?

Nu este un mit! S-a demonstrat stiintific ca substanta pe care o contine ardeiul iute - capsaicina - reduce greutatea corporala prin marirea consumului de energie si diminuarea poftei de mancare. Mai multe studii au atestat efectul real al capsaicinei in arderea grasimilor, deci persoanele care folosesc ardeiul iute in regimul de slabire nu gresesc absolut deloc.

Un studiu efectuat in 2010 de catre cercetatorii de la Centrul pentru Nutritie Umana din cadrul Universitatii din California a demonstrat ca ardeiul iute este un aliat de nadejde in curele de slabire, deoarece principala substanta care da gustul picant ardeiului iute, capsaicina, ajuta la arderea grasimilor din corp, reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul.

Un alt studiu realizat in acelasi an la Universitatea Daegu din Coreea de Sud arata ca ardeiul iute stimuleaza activitatea proteinelor care ajuta la spargerea celulelor de grasime si, in acelasi timp,
reduce activitatea enzimelor responsabile de acumularea de grasimi, prevenind dezvoltarea celulelor mature de grasime.
Desi au fost demonstrate calitatile ardeiului iute de ardere a grasimilor, integrarea acestuia in curele de slabire este destul de dificila, din cauza efectului sau iritativ. Solutia vine de la un supliment nutritiv lansat recent in Romania, Chilliburner, care permite valorificarea ardeiului iute in curele de slabire, protejand, in acelasi timp, impotriva arsurilor. O noua tehnologie patentata de comprimare a capsaicinei in microcapsule invelite intr-un strat protector face ca aceasta substanta activa sa poata fi administrata fara a irita cavitatea bucala sau sistemul digestiv. Pe langa capsaicina din ardeiul iute, Chilliburner contine inca doua substante active ce sustin efectul de pierdere in greutate: extractul de ceai verde, care stimuleaza metabolismul celular, si inulina, fibra care ajuta la formarea florei bacteriene intestinale naturale.

Bazat pe extract natural de ardei iute extrem de concentrat, suplimentul alimentar Chilliburner ajuta la pierderea in greutate, printr-un proces complex cu multiple efecte benefice asupra organismului: regleaza considerabil digestia, stimuleaza metabolismul, creste energia, impiedica noi depuneri de grasime, reduce pofta de mancare si arde aproximativ 1000 kJ zilnic. Mecanismul prin care functioneaza acest supliment are la baza declansarea lipolizei (arderea grasimilor) si activarea reflexului de satietate, fenomene esentiale in procesul de slabire.

PR&Comunicare:
Sanatatea Press Group - Expertul tau in comunicare pe domeniul medical

Georgiana Giunca, PR Executive
press@sanatateapressgroup.ro , 0733.011.108

ardeiul iute arderea grasimilor chilli ardei dieta slabit mit

« Articol precedent: AYURVEDA - la granita intre medicina conventionala si terapiile SPA Articol urmator: Decoratiuni pentru o atmosfera relaxanta la tine acasa »