PressCenter Curs Imagine si stil Atelier de stil si imagine personala

Cand vine vorba de stil personal, totul se reduce la persoana ta: ce te reprezinta, ce te inspira, ce ti se potriveste. Spus intr-un mod mai practic, este vorba despre felul in care sintetizezi avalansa de informatii despre moda, recenzii despre tendinte, recomandari stilistice si optiuni vestimentare din jurul tau, la acelea care iti avantajeaza silueta, se armonizeaza cu cromatica ta, povestesc celor din jur despre personalitatea si dispozitia ta, sau iti definesc stilul de viata.

In cabina de proba, tuturor ni s-a intamplat ne confruntam cu intrebari simple, de tipul «eu de fapt ce ar trebui sa port? haina asta mi se potriveste sau nu?» Ca sa iti lamuresti eventualele neclaritati sau ca sa scapi de frustarile de tip stilistic, te invitam la cursul de stil si imagine personala tinut de Irina Markovits.

Temele atelierelor vor fi:
Sedinta 1: Imaginea exterioara si imaginea de sine. Puterea primei impresii. Ce inseamna «a fi bine imbracata»?
Sedinta 2: Sa ne intelegem silueta si proportiile. Elemente de design si iluziile optice
Sedinta 3: Lumea culorilor – paletele cromatice care ne infrumuseteaza. Culorile: reguli de purtare, mesajul psihologic, armonii cromatice. Folosirea culorilor pentru a crea iluzii optice
Sedinta 4: Moda si capitalele ei; trenduri si ciclicitate. Clasic si/sau in tendinte. Legatura dintre personalitate, stil de viata si preferintele vestimentare.
Sedinta 5: Atelier practic: Viziunea propriului stil – moodboards
Sedinta 6: Atelier practic: Sesiune de shopping

Lector: Irina Markovits
Data incepere: 7 noiembrie 2013; Ora curs: 19:00
Cost: 350 ron (inclusiv materiale de lucru); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 315 ron
Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Popa Soare nr 40
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

 


Fundatia Calea Victoriei Moda Frumusete Stil Imagine Personala Timp Liber Cursuri fashion and beauty
 


« Articol precedent: Afla povestea dantelei Chantilly. Descopera noile modele de rochii seducatoare! Articol urmator: Blake Lively este noua ambasadoare L'Oreal Paris »