PressCenter Atelier de stil vestimentar masculin Fundatia Calea Victoriei

Stilul, pe de alta parte, este selectarea acelor particularitati de model sau croiala, care complimenteaza trasaturile fizice unice ale unei persoane.

Un atelier destinat barbatilor dezinteresati de moda, dar preocupati de propria imagine, barbatilor care vor sa faca alegeri vestimentare potrivite anatomiei lor, contextului in care se afla si mesajelor pe care vor sa le transmita celor din jur. Vom afla cum se fac aceste alegeri vorbind despre proportiile corecte, eticheta vestimentara, stil de viata. Vom descoperi de ce a avea o educatie vestimentara adecvata este mult mai important decat a detine costumul sau pantofii perfecti.

In cele trei intalniri, vor fi abordate urmatoarele teme:

1. Codurile vestimentare. Ce reprezinta conceptul de cod vestimentar, ce tip de tinute presupune fiecare dintre ele, ce cod vestimentar abordam intr-un context anume. Pentru ca tinuta ideala nu este completa fara pantofii potriviti, vom discuta despre modelele clasice, moduri de ingrijire .

2. Costumul si camasa, piesele de baza ale garderobei barbatului actual. Cum alegem tesaturile, culorile, dimensiunile, accesoriile care ne subliniaza cele mai bune trasaturi fizice si care sunt asocierile corecte intre imprimeurile camasii, cravatei si costumului.

3. Tinuta de ceremonie are puterea de a transforma, din punct de vedere vizual, orice barbat intr-un domn. Distinctia oferita de un smoching este inegalabila atunci cand este corect alcatuit, purtat cu atitudine, in momentul si locul potrivite.

Lector: Raluca Dobrovolschi
Data incepere: 10 Ianuarie 2014; Ora curs: 19:00
Cost: 140 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 130 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

 

 


Fundatia Calea Victoriei Ateliere Timp Liber Stil vestimentar masculin Tinuta de ocazie Moda Garderoba Raluca Dobrovolschi
 


« Articol precedent: iBrows Training Tour #1 Articol urmator: Scalp fara matreata »