PressCenter Hotspot Fashion 2014 Atelier e aplicatie de e-commerce dezvoltata de clujeni pentru piata internationala

CTO Dr. Radu Orghidan este clujeanul care va prezenta in cadrul conferintei Hotspot Fashion aplicatia de e-commerce lansata in premiera in cadrul Salonului Romanian Fashion Trends & Brands, editia din 2014. Aceasta va redefini modului in care utilizatorii, designerii si retailerii interactioneaza online schimband complet si definitiv moda.

Atelier, aplicatie americana, recreeza avataruri 3D, ofera body-model-uri realiste si promite sa optimizeze stocurile prin analiza bazei de date.

Produsul este oferit de Tulemod, companie start up 100% romaneasca specializata in servicii digitale de fashion interactiv, a caror fondatori, Daniela Florescu si Bogdan Pintea, sunt stabiliti in Silicon Valley, cu departamente de cercetare si dezvoltare in Seattle si in Cluj-Napoca.

In cadrul conferintei unice in tara, dedicata segmentului de fashion e-commerce, Hotspot fashion, editia fashion meets tech, care va avea loc in Cluj, in 30 octombrie, participantii vor descoperi beneficiile pe care le poate aduce aceasta aplicatie atat designerilor, cat si retailerilor online cu stocuri mari. Radu Orghidan va dezvalui date si statistici care vorbesc despre preferintele clientilor, aflate din activitatea generata de utilizatori.

Aplicatia permite designerilor si brandurilor sa creeze mostre care sunt modelate si incarcate in baza de date a aplicatiei. Utilizatorul are posibilitatea de a-si distribui imaginea prin intermediul Facebook, Twitter sau Pinterest, oferind profesionistilor date si statistici in timp real ce vor fi folosite la previziunea tendintelor. Datele extrase din comportamentul clientilor ajuta la stimularea pietei pentru receptarea noilor creatii. Astfel se minimizeaza riscul investitiei in producerea acestora si se maximizeaza beneficiile oferind informatii despre pozitionarea brandului si preferintele utilizatorilor.

In data de 30 octombrie, participantii la Hotspot Fashion vor avea ocazia sa afle si despre alte noutati de pe acest segment de la speakeri care vin din UK, Bucuresti si Cluj: Colby Hanks, Online Analyst Estee Lauder, Cristina Popa, Head of Customer Service Fashiondays, Ana Sipciu, Industry Manager Google, Liana Martin, autor carti si fashion editor fashionandbeauty.ro, Mirela Bucovicean, owner Molecule-f, Alina Ceusan, lifestyle blogger, Andreea Beltic, owner Alo-Moda, Adelina Catinas, owner Cathias Edeline.

Programul poate fi consultat pe hotspotfashion.ro, unde se pot face si inregistrarile.

Atelier tulemod hotspot 2014

Atelier aplicatie e-commerce clujeni Hotspot fashion cluj

« Articol precedent: Fii in forma cu antrenorul virtual Articol urmator: Samsung GALAXY Note 4 si Gear S, disponibile in Romania »