PressCenter concurs de make-up Atelierele ILBAH ii provoaca pe pasionatii de make-up la concurs!

Atelierele ILBAH ii provoaca pe cursantii de la Machiaj profesional sa se implice in cadrul concursului Make-up Fantasy, pentru a adauga la Palmares o experienta de lucru de neuitat. Tema concursului este machiajul fantezie, inspirat din personaje de film, desene animate sau basm, iar evenimentul va avea loc duminica, 3 august 2014, la sediul Atelierele ILBAH, de pe Bulevardul Dacia 103.

Despre Make-up Fantasy

Ideea acestui eveniment se bazeaza pe motivatia de a contribui cat mai mult la dezvoltarea cursantilor in domeniul ales de acestia. Un astfel de eveniment le permite sa puna in practica toate cunostintele acumulate pe parcursului sesiunilor de training, dar si sa se integreze intr-un cadrul profesional de lucru. De altfel, astfel de evenimente sustin conceptul de “atelier” care vizeaza o abordare foarte practica, bazata pe proiecte si evenimente de profil.

Juriul va fi format din bloggeri cunoscuti in domeniul de make-up profesional, din make-up artisti ai INGLOT Romania, iar premiile vor fi oferite de catre brandul de produse de machiaj INGLOT.

Astfel, participantilor li se va oferi ocazia de a se evidentia prin creatiile de machiaj si mai ales de a relationa cu profesionistii in domeniu, prezenti in cadrul evenimentului.

Despre Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH reprezinta un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania, unul dinamic, interactiv si creativ, care le pune la dispozitie cursantilor toate resursele necesare pentru a se dezvolta in domeniul ales.

Atelierele ILBAH este de fapt un centru de calificare si formare profesionala, care dateaza din 2012 si care vizeaza atat persoanele care se afla in cautarea unui loc de munca, cat si cele care doresc sa isi consolideze pozitia in compania in care lucreaza, sau care vor pur si simplu sa se perfectioneze in domeniul preferat. Proiectul din jurul ideii de „ateliere” a inceput din dorinta de inovare a sistemului de formare profesionala romanesc si de a-l alinia modelului european.

Cursurile sunt acreditate de catre Ministerul Muncii si al Educatiei, iar scopul acestei scoli de formare profesionala este asigurarea celor mai inalte standarde de invatare. Portofoliul de cursuri oferit vizeaza domenii precum design interior, design vestimentar, design floral, resurse umane, nutritie, machiaj profesional, hairstyling si cosmetica.

Detalii despre inscrieri, evenimentele la care participam, poze din timpul cursurilor si multe altele pot fi regasite pe pagina noastra oficiala de Facebook, sau pe site-ul nostru, www.ateliereleilbah.ro.

Atelierele ILBAH ateliere ilbah machiaj profesional concurs make up fantasy cursanti concurs make-up

« Articol precedent: NOI EPISOADE DIN SERIALUL „CRIME CARE AU SOCAT AUSTRALIA” PE CRIME + INVESTIGATION™ Articol urmator: Reduceri de vara la Revicare »