PressCenter lansare Athena 7 Minute Lift Athena 7 Minute Lift e in Romania. Castiga lupta cu timpul!

Adonia Organics lanseaza, in premiera pe piata din Romania, crema Athena 7 Minute Lift, secretul tenului stralucitor si fara riduri, in numai 7 minute.

Crema, prima de acest tip la nivel international, estompeaza ridurile si liniile fine de pe fata in numai sapte minute de la prima aplicare. in plus, pielea isi recapata fermitatea si luminozitatea, iar folosirea indelungata prelungeste efectele ei.

Athena 7 Minute Lift a fost testata clinic si din punct de vedere al eficientei. Testele laboratoarelor AMA din SUA au aratat ca, in 7 minute, crema a redus in mod semnificativ aspectul liniilor fine si al ridurilor, avand o eficienta dovedita la peste 83% din subiecti. Practic, dupa simpla aplicare a produsului pe fata, acesta estompeaza ridurile si reduce porii mariti, fara a fi nevoie de tratamente injectabile dureroase sau care necesita timp de recuperare.

Athena 7 Minute Lift are la baza 12 uleiuri organice, printre care portocala, iasomie si migdale dulci. Nu contine parabeni si nu provoaca alergii, putand fi utilizat cu succes pentru orice tip de ten. Un alt avantaj al cremei este ca poate fi folosita si intre doua intalniri, deoarece poate fi aplicata sub sau peste machiaj.

rezultate crema


Aplicarea se realizeaza extrem de simplu, in fata unei oglinzi, fara a fi nevoie de vizita la salon sau la cabinetul medicului dermatolog. La o aplicare, se va utiliza o cantitate de crema de marimea unei perle. Pensula se umezeste in apa si se aplica o pelicula fina de crema Athena 7 Minute Lift pe suprafetele unde exista riduri. in urmatoarele 7 minute, se recomanda sa nu faceti gesturi bruste si sa nu aveti o mimica pronuntata. Rezultatele vor fi spectaculoase. Pe locurile unde a fost aplicata prea multa crema vor ramane urme albe, dar este suficient sa tamponati cu un servetel umed pentru a sterge urmele.
Athena 7 Minute Lift este arma secreta pentru o piele fara riduri, intr-un timp record!

Dana Savcuica

Despre Adonia Organics Romania
Adonia Organics Romania este distribuitorul oficial al produselor Adonia Organics, cu HQ in SUA si reprezentante in 29 de tari din intreaga lume. Printre produsele care vor fi comercializate in Rominia se numara Athena 7 Minute Lift - 7 minute destinate reducerii ridurilor si improspatarii tenului, dar si StemuLift Serum.

 

 


Athena 7 Minute Lift Adonia Organics Adonia Organics Romania riduri crema antirid
 


« Articol precedent: FESTIVALUL BRAZILOR DE CRACIUN 2013 - brazii unicat ajuta educatia copiilor Articol urmator: Secretul frumusetii adevarate – ingrijirea oferita de Dove »