PressCenter Avene Cold Cream Avene iti recomanda in sezonul rece: ingrijirea buzelor si a mainilor

Se anunta vremuri din ce in ce mai friguroase, asa ca Avene iti recomanda sa acorzi o ingrijire speciala a buzelor si a mainilor in sezonul rece: crema de maini Avene Cold Cream, stick de buze Avene Cold Cream, balsam de buze Avene Cold Cream.

Crema de maini Avene Cold Cream
Asigura hidratarea intensa si confortul mainilor uscate, crapate si deteriorate, care sunt foarte expuse frigului. Previne uscarea si repara mainile, intra repede in piele si lasa un film protector la suprafata ei. in mod natural anti-iritanta, apa termala Avene ofera actiune calmanta imediata. Are mult-apreciatul efect de atingere “catifelata”, actioneaza progresiv si pe termen indelungat. Nu lasa urme albe.
Pret (50ml): 30 RON

Stick de buze Avene Cold Cream
Pentru ingrijirea zilnica a buzelor uscate, pe timp de iarna. Hidrateaza in profunzime si repara buzele uscate si crapate. Buzele sunt instantaneu calmate, datorita beneficiilor ingredientului natural activ, apa termala Avene, si isi recapata supletea si confortul. Formula este ideala pentru uscaciunea moderata.
Pret (4 gr): 35 RON

Balsam de buze Avene Cold Cream
Hidrateaza intens, are un efect rapid de reparare, calmeaza si protejeaza buzele cele mai uscate si deteriorate. Are o formula fluida, usor de aplicat, cu un efect de durata, fiind ideala pentru uscaciunea severa. Textura invizibila, non-grasa cu foarte bune calitati cosmetice.
Pret (15 ml): 35 RON


Avene Cold Cream


Toate produsele Avene sunt disponibile in farmacii.

 

 


Avene Avene Cold Cream balsam crema de maini balsam de buze fashionandbeauty
 


« Articol precedent: AMWAY prezinta STUDIOUL DE MACHIAJ VIRTUAL ARTISTRY Articol urmator: Band of Creators – primul magazine online de haine din Romania care lanseaza serviciul try&buy »