PressCenter Bagajul de vacanta incepe cu GUESS, Lancaster, cK, Diadora! Bagajul de vacanta incepe cu GUESS, Lancaster, cK, Diadora!
Vara este din ce in ce mai aproape, pachetele de early-booking au inceput sa apara si suntem cu un pas mai aproape de vacanta. Ca in fiecare an, suntem prevazatoare: ne inarmam cu creme si cu lotiuni de corp, pregatim hainute si accesorii cat mai colorate si cat mai lejere - pentru ca fiecare particica a corpului va fi la vedere si va trebui sa atraga atentia.

Pentru a fi sigure ca avem toate privirile indreptate catre noi, saptamana aceasta pregatim pentru bagajul de vacanta ochelari de soare Guess si ceasuri Lancaster, ceasuri Hindenberg, CalvinKlein, Diadora!
GUESS who?
Saptamana aceasta Stilago iti pune la dispozitie reduceri de pana la 70% pentru colectia de ochelari de soare a unuia dintre cele mai sofisticate branduri: GUESS.

GUESS e unul din cele mai recunoscute branduri din lume in ceea ce priveste calitatea produselor, creativitatea promovarii si capacitatea de a populariza noi trenduri si stiluri glam.
Pe langa elemente de vestimentatie pentru femei, barbati si copii, GUESS ofera si accesorii, precum ceasuri si bijuterii, sau chiar parfumuri. Pentru ca primul accesoriu de care ai nevoie odata cu venirea verii este o pereche de ochelari cu mult stil, reducerile pentru colectia Sunglasses by GUESS sunt pana la 70%!
Inca un brand Made in Italy de succes: Lancaster
Brandul italienesc Lancaster se distinge prin stilul avangardist care insoteste fiecare colectie, de la ceasuri si ochelari de soare pana la instrumente de scris. Simbol al frumusetii universale, Lancaster pune la dispozitie noi colectii in fiecare an pentru a surprinde si a intruni cele mai selective gusturi. Lancaster aloca 10% din profit pentru cercetare si inovare continua, fapt pentru care brandul se pozitioneaza printre expertii in materie de ceasornicarie. Reducerile de pana la 75%.

O noua colectie Calvin Klein Jeans - CK DSquared²
De la introducerea brandului original Calvin Klein Jeans in anul 1978, designerul a devenit cunoscut prin autenticitatea atribuita jeansilor. Astazi, Calvin Klein Jeans este un brand sexy, modern si creativ care inoveaza continuu inclusiv prin noua colectie de ochelari de soare.

Preturile colectiei CK te ajuta sa pui deoparte economii pentru vacanta, fara a te lipsi de brandul tau preferat: reduceri de pana la 60%, iar la colectia de jeansi reducerile sunt de pana la 70%.

Diadora - the world needs to play more
Diadora este unul din cei mai importanti producatori de echipament sportiv, compania italiana ingloband in produsele sale cele mai noi tehnologii dezvoltate in acest domeniu. Diadora este specializat in vanzarea de haine si incaltaminte special create pentru activitati sportive precum fotbal, tenis, ciclism, jogging. Fondat in 1948, brandul a fost promovat de-a lungul timpului de sportivi celebri, precum tenismenul Bjorn Borg sau fotbalistul Francesco Totti. In prezent, compania Diadora sponsorizeaza echipa de fotbal AS Roma.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe www.stilago.ro (printr-o invitatie de la un prieten sau direct) si apoi sa-ti gasesti piesa vestimentara preferata. O adaugi in cosul de cumparaturi inainte de lichidarea stocului dupa care vei primi produsele in 3-4 saptamani. Iar plata o faci ramburs fara sa ai nevoie de un card de credit. Daca nu esti multumita de produs il returnezi si primesti banii inapoi. Iar daca vrei sa fii la curent cu toate campanii le reduceri te abonezi la newsletter. Mai simplu de atat nici ca se poate.

stilago vacanta early booking bagaj GUESS Lancaster cK Diadora

« Articol precedent: Furla, pentru zilele toride de vara Articol urmator: MINX, unghii metalice a la Hollywood »