PressCenter Balul Operei 2014 Balul Operei 2014

In data de 22 februarie 2014 va avea loc la Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca, a XIX-a editie a Balului Operei, iar in data de 23 februarie 2014 evenimentul va continua cu o gala dedicata valorii, Gala Laureatilor.

Intr-o cetate milenara de mare traditie europeana, cu un centru universitar secular de prestigiu international, propunem un eveniment unic in Romania, de impact national, o gala dedicata valorilor romanesti si a pretuirii fata de romanii care ne fac cinste, precum si a perpetuarii unui perimetru select care sa prilejuiasca an de an intalnirea personalitatilor marcante a vietii economice, culturale si politice, a caror efort conjugat sa duca la dezvoltarea, bunastarea si excelenta in educatie, cultura, arta si civilizatie a intregii comunitati.

In deschiderea evenimentului, amfitrionii, presa si televiziunile intampina invitatii pe covorul rosu asternut pe treptele Operei, sub cupola virtuala a unui mirific spectacol de sunet si lasere.

In prima seara, Balul Operei aduce in premiera un spectacol de opera inedit, oferit de Opera Nationala Romana din Cluj, in regia lui Marius Vlad Budoiu, cu un decor special creat pentru acest eveniment. Spectacolul prezentat de Anca Turcasiu si Rares Bogdan, va fi urmat de traditionala decernare a Trofeelor Lya Hubic si a Premiului Mecena. Dupa o pauza de sampanie si un recital sustinut de Natalia Barbu, seara va continua cu un moment specific al Balului, dedicat artei costumului si va oferi o prezentare de moda by Catalin Botezatu precum si decernarea trofeului Moda Cum Laude. Petre Geambasu Show Band cu solistele Doina Spataru, Anca turcasiu, Marcela Scripcaru, Elena Niciu si Marele Bufet al Balului Operei, vor face din aceasta editie o seara de neuitat.

Cea de-a doua seara, Gala Laureatilor, dedicata personalitatilor premiate in cadrul editiilor anterioare, debuteaza cu momentul emotionant al decernarii Titlului si Medaliei Senior al Cetatii si a Medaliei Emblema de Cluj. Seara va continua cu un concert sustinut de virtouzul naist, compozitor si dirijor Nicolae Voiculet in memoria Mariei Tanase, spectacol urmat de un cocktail oferit invitatilor.

 

 


Balul operei 2014 balul operei cluj napoca gala laureatilor gala spectacol de opera prezentare de moda catalin botezatu fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Prima scoala de cosmetologie din Romania incepe cursurile pe 15 februarie Articol urmator: Pe cine afecteaza varicele? Afla cum le poti preveni Pas Cu Pas »