PressCenter Scenografie Band of Creators in Wonderland Band of Creators reconstruieste Tara Minunilor

In ultima zi de martie, Band of Creators isi aduce designerii in Tara Minunilor. In fata unui public format din 400 de invitati, Alina Morar, Ana Maria Gal, Beliv, Crepe Black Collar, Adriana Goilav, Sandra Galan, Florentina Giol, Aer Wear si un designer surpriza, al carui nume va fi dezvaluit in seara evenimentului, vor prezenta in premiera o selectie din colectiile de primavara-vara care va fi disponibila exclusiv in showroomul Band of Creators si in magazinul online www.bandofcreators.com.

Cu o scenografie demna de o Tara a Minunilor ca-n poveste, care le va da impresia invitatilor ca au fost micsorati, “Band of Creators in Wonderland” va avea loc pe 31 martie, la World Trade Center, de la ora 19.30. Prezentarea de moda va fi urmata de un recital live al trupei indie Dekadens. Accesul se face numai pe baza de invitatie!

L’Oréal Paris este Make-up Artist Oficial al evenimentului. Echipa de make-up va fi coordonata de Alexandru Abagiu – make-up artist oficial L’Oreal Paris.

Beauty District va asigura in backstage serviciile de hair styling, coordonate de Sorin Stratulat - ambassador L’Oréal Professionnel si Catalina Stoica, nail expert.

Designerii tineri sunt sustinuti si de Peroni Italy, BCR, Fiat 500, Kunst Atelier, Black Cab si La Strada.

“Band of Creators in Wonderland” este al doilea eveniment, dupa “Secret Garden” din octombrie 2013, in cadrul caruia designerii si-au prezentat colectiile de toamna-iarna. Gradina secreta construita special pentru aceasta ocazie a fost vizitata atunci de vedete tv precum Andreea Esca, Amalia Enache, Corina Caragea, Elwira Petre, Albertina Ionescu, dar si de bloggeri de fashion si oameni din industria modei.

Band of Creators este, asa cum ii spune si numele, o banda de creatori formata din 109, Aer/ Wear, Alina Morar, Alina Simion, Adriana Goilav, Amelie Suri, Ana Maria Gal, Anca Irina Lefter, Baggy Broad Wide, Beliv, Cathias Edeline, Crepe Black Collar, Carmina Cimpoeru, Edita Lupea, Elena Perseil, Fandacsia, Florentina Giol, Ioana Covalcic, Ileana Ianachis, Iuliana Asoltanei, Larisa Dragna, Marie Nouvelle, Mihaela Cirlugea, Moogu, Moon by Dana Rogoz, Smaranda Almasan, Simina Filat, Simona Semen, Teodora Mot si Veronica Frisan.


In acelasi timp, Band of Creators este o platforma de promovare si distributie a creatiilor tinerilor designeri romani. Cu un portofoliu care se extinde in fiecare luna, Band of Creators propune o varianta combinata de distributie, prin intermediul magazinului online www.bandofcreators.com, al showroomului Band of Creators Designers’ Store din centrul Bucurestiului, dar si al evenimentelor saptamanale organizate la showroom, in parteneriat cu designeri sau branduri conexe industriei de fashion.

 

 


Band of Creators tara minunilor Band of Creators in Wonderland tineri designeri romani designeri banda de creatori
 


« Articol precedent: Vitalact Immunity Junior - un ajutor de nadejde al mamicilor Articol urmator: TRANSLUCENT COLLECTION by OVIDIU CRISTEA »