PressCenter Baneasa Shopping City Baneasa Shopping City deschide 13 noi magazine!

Cu ocazia noului sezon toamna-iarna, Baneasa Shopping City deschide o serie de magazine care vor aduce consumatorilor un motiv in plus sa experimenteze noile tendinte de fashion si beauty.

Cel mai cautat si cosmopolit loc din Bucuresti, Baneasa Shopping City ofera clientilor sai posibilitatea de a se rasfata cu noi branduri:

Carturesti deschide in Baneasa Shopping City, un concept store cu un design unic. Brandul este deja cunoscut pentru implicarea activa in revitalizarea vietii artistice din Romania, dar si in campanii de responsabilizare sociala.

Celio este un brand in permanenta evolu?ie ce se adreseaza barbatului urban, pentru care o garderoba masculina trebuie sa raspunda exigentelor calitatii, simplitatii si confortului. tinutele brandului se vor gasi in centrul comercial incepand cu jumatatea lunii octombrie.

Crabtree este un pionier al produselor cosmetice de peste 40 de ani. Crabtree & Evelyn imbina cel mai bine natura si stiinta, traditia si inovatia, luxul si confortul pentru a aduce clientilor sai o multitudine de beneficii pentru corp, piele si ingrijirea casei.

ELC Center creeaza jucarii fantastice, concepute pentru a ajuta copiii sa-si dezvolte imaginatia si creativitatea. Pe parcursul anului scolar produsele brandului ii vor ajuta pe cei mici sa invete mult mai usor.

Brandul Guban a reusit prin experienta si profesionalismul dobandit de-a lungul timpului sa ofere o gama vasta de modele de incaltaminte pentru femei. Cu un design nou, inovator, produsele Guban se reinventeaza si doresc sa redevina un simbol al elegantei.

La Martina intra in premiera pe piata din Romania in Baneasa Shopping City, cu o gama completa de produse clasice: colectiile pentru barbati, femei si copii. Brandul este emblematic pentru sportul de polo calare, partener al "Guards Polo Club" - clubul de polo asociat cu Familia Regala Britanica.

Magazinul Luisa Spagnoli, recent deschis in Baneasa Shopping City prezinta colectii premium ce inspira eleganta prin imbinarea intre tesaturile distinse si liniile inedite. Universul Luisa Spagnoli este alimentat de un puternic sentiment de identitate, stil personal si calitate.

Magazinul Loulou este un brand romanesc de succes care infatiseaza o stare de spirit pozitiva. Fiecare piesa vestimentara este speciala, de aceea colectiile LOULOU pot fi considerate adevarate opere de arta, fiind realizate din materiale delicate.

Napapijri reprezinta cel mai cool brand premium de lifestyle inspirat din outdoor. Colectiile Napapijri sunt reprezentate prin tinutele fashion lejere ce vorbesc mereu despre spiritul de aventura pe care brandul il promoveaza inca de la lansarea sa in anul 1987.

Nissa Flagship Store promoveaza stilul elegant si clasic. Realizat cu un nou concept de design, magazinul Nissa Flagship te asteapta in Baneasa Shopping City intr-un spatiu pretios dar comod in acelasi timp.

TIMEOUT crede cu tarie ca un brand autentic ar trebui sa fie un sinonim al hainelor confortabile si exceptionale. Magazinul va fi prezent incepand cu luna octombrie, fiind un brand cu tinute happy, total dedicat inovatiei si explorarii unor noi stiluri.

Brandul Wolford, recunoscut in toata lumea ca un brand de lux, ofera cinci game de produse premium, elemente esentiale unei garderobe, care stilizeaza perfect silueta feminina – Legwear, Ready-to-Wear, Lingerie, Swimwear si Acccessories.

Centrul de infrumusetare Nomasvello face parte dintr-o retea internationala de peste 1.200 saloane. Brandul reprezinta cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale care utilizeaza lumina intens pulsata (IPL) si este deja deschis in Baneasa Shopping City.

Toate aceste magazine contribuie la formarea unui mix unic de branduri prin care clientii Baneasa Shopping City pot gasi surse de inspiratie pentru un trai frumos si pentru rasfatul de zi cu zi.

A trai frumos nu are o definitie stricta. Pentru Baneasa Shopping City inseamna a crea un spatiu care sa inspire si sa sustina viata traita frumos prin cea mai mare colectie de branduri unice, cea mai rafinata selectie de restaurante internationale, cel mai performant cinematograf, prin spectacole de opera, balet si muzica clasica. Prin oameni frumosi si o atmosfera relaxata.

Lista completa a magazinelor si datele de deschidere pot fi consultate pe site-ul: http://www.baneasashoppingcity.ro.
De asemenea, toate ofertele magazinelor prezente in Baneasa Shopping City pot fi urmarite in sectiunea dedicata a site-ului dar si pe pagina de Facebook Baneasa Shopping City.

Baneasa Shopping City shopping fashion beauty magazine noi magazine noi baneasa fashion and beauty

« Articol precedent: Teo va deschide show-ul lui Pablo Francisco de la Bucuresti! Articol urmator: Floria.ro: Amarilis rosu –floarea sezonului toamna-iarna 2013/2014 »