PressCenter Actrita australiana -Teresa Palmer - noua imagine ARTISTRYTM Actrita australiana -Teresa Palmer - noua imagine ARTISTRYTM
Teresa Palmer este noua imagine, la nivel global, a produselor cosmetice de ingrijire a tenului si machiaj din gama ARTISTRY, marca prestigioasa de produse cosmetice a companiei de vanzari directe Amway. Carisma actritei, dar si forta si gratia de care a dat dovada in rolurile pe care le-a interpretat, reprezinta atributele brandului ARTISTRY.

Decizia de a avea un parteneriat cu un star marcheaza pozitionarea ARTISTRY ca un competitor global in industria de lux a frumusetii, cu o imagine noua, ambalaje elegante si noi colectii de produse ce pun accent pe inovare si performanta si care sunt create pentru a se potrivi femeilor din intreaga lume.
“Imi face placere sa colaborez cu un brand ca ARTISTRY care inspira independenta femeilor din intreaga lume si care ne pune la dispozitie produse exceptionale ce ne ajuta sa aratam si sa ne simtim bine”, a declarat Teresa Palmer.

“Teresa Palmer are o frumusete eleganta. Ea reprezinta prima faza din noua pozitionare a acestei marci. Obiectivul nostru este sa ii indemnam pe clienti sa descopere ARTISTRY, sa ii atragem cu o imagine frumoasa, eleganta si cel mai important, cu produse exceptionale”, a spus Maud Pansing Vice President, Amway Beauty.

In noiembrie 2011, Teresa Palmer, a aparut pe coperta revistei WHO Magazine in numarul dedicat celor mai sexi personalitati ale lumii. Este cunoscuta pentru rolul din filmul “I am number four”, un succes de box office in care a jucat alaturi de Alex Pettyfer, si a aparut in “Sorcerer’s Apprentice” alaturi de Nicolas Cage, in “Bedtime Stories” alaturi de Adam Sandler si in “Take Me Home Tonight” alaturi de Topher Grace. Cel mai recent film al sau, “Wish You Were Here” va avea premiera in cadrul festivalului de film Sundance, la finalul acestei luni. De asemenea, va juca in “AWOL” cu Liam Hemsworth in acest an si in “Warm Bodies” cu Nicholas Hoult, film ce va aparea pe marile ecrane in august 2012.

Teresa Palmer isi va face debutul global ca imagine a ARTISTRY odata cu lansarea colectiei de machiaj din toamna 2012, Escape to Paradise. Debutul in America de Nord va avea loc in 2013.

Despre ARTISTRY
Lider global in domeniul produselor cosmetice de lux, ARTISTRY ofera tratamente intensive, testate clinic pentru ingrijirea tenului si pentru prevenirea imbatranirii acestuia si solutii sustinute de studii stiintifice, dar si o paleta diversa de produse de machiaj ce acopera toata gama necesara oricarei femei. ARTISTRY se numara printre primele cinci marci de produse cosmetice de prestigiu din lume, ca si vanzari* si este comercializata prin intermediul unei retele de peste trei milioane de intreprinzatori privati in intreaga lume.

Despre Amway
Amway este una dintre cele mai mari companii de vanzari directe din lume. Fondata in 1959, cu sediul in Ada, Michigan, Amway ofera consumatorilor produse si o oportunitate de afaceri in peste 80 de tari si teritorii din intreaga lume. Compania asigura si servicii de dezvoltare, productie si logistica prin intermediul diviziilor Access Business Group si Alticor Corporate Enterprises. in ultimul an fiscal, corporatia Amway a raportat o cifra de vanzari de 9,2 miliarde dolari. Pentru mai multe detalii contactati departamentul de media al Amway la 616.787.7565, sau la urmatoarea adresa de e-mail: mediainfo@amway.com.

*Sursa Euromonitor International Limited; Frumusete si ingrijire Personala 2011, categoria si subcategoria cosmetice premium; valoarea globala de vanzari RSP pe 2010

actrita teresa palmer frumusete imagine artistry amway

« Articol precedent: IL PASSO - partener al celor mai stylish evenimente de moda din Romania in 2011 Articol urmator: L’Oréal Professionnel lanseaza DIALIGHT, primul TRATAMENT GLOSS in colorarea profesionala »