PressCenter Antiperspirantul Gillette Proactive- pentru maxim de prospetime si control in momentele solicitante Antiperspirantul Gillette Proactive- pentru maxim de prospetime si control in momentele solicitante
Pentru a avea succes, indiferent de domeniul sau de activitate, barbatul modern trebuie sa faca fata stresului si efectelor negative ale acestuia. Unul dintre factorii de stres deloc de neglijat este mirosul neplacut al transpiratiei. Cunoscand acest lucru, Gillette, expertul in produse de ingrijire masculina, a dezvoltat deodorantul antiperspirant Gillette Proactive, un produs care ii va ajuta pe barbati sa elimine mirosul neplacut de pe lista factorilor de stres, in momentele de maxima solicitare.

Deodorantul antiperspirant Gillette Proactive include tehnologia revolutionara BCD (cu betaciclodextrina), care se reactiveaza ori de cate ori corpul transpira. Aceasta

tehnologie capteaza si elimina mirosul neplacut imediat ce acesta este produs la suprafata pielii. Astfel, conditia fizica ramane la un nivel optim chiar si in cele mai stresante momente, permitand un grad mai mare de concentrare asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Studiile Gillette au aratat ca teama de transpiratie poate impiedica performanta la cote inalte si, in consecinta, succesul in momentele cele mai solicitante. Cu cat un barbat este mai ingrijorat de posibilitatea raspandirii unui miros neplacut datorat transpiratiei excesive, cu atat reactiile corpului sau vor fi mai intense, rezultatul fiind o transpiratie mult mai abundenta. Acest proces creeaza un cerc vicios care poate afecta increderea in sine a unui barbat si ii poate determina un disconfort major, facandu-l vulnerabil in momentele importante din viata de zi cu zi.
In acelasi timp, 48% dintre barbatii romani mentioneaza transpiratia ca fiind unul dintre lucrurile de care se tem cel mai mult in momentele stresante, iar 37% dintre acestia sunt de parere ca performanta in conditii solicitante este influentata negativ daca deodorantul pe care il folosesc nu este eficient. (*studiu realizat de Synovate pentru Gillette, 2009).
Dani si Razvan

In ritmul alert al secolului 21, comportamentul fata de momentele dificile este esential pentru a avea succes, iar un echilibru optim intre viata personala si cea profesionala, precum si activitatea fizica sustinuta reprezinta doar cateva dintre solutiile pe care barbatii le pot avea in vedere in cadrul activitatilor zilnice.

Antiperspirantul Gillette Proactive este disponibil in trei variante: Power Rush, Sensitive si Storm Force.

De trei miliarde de ori pe zi, produsele P&G sunt prezente in viata oamenilor din intreaga lume. Compania detine unele dintre cele mai competitive, calitative si de incredere branduri, incluzand Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Pantene®, Mach3®, Lenor®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, si Braun®. P&G are peste 135.000 de angajati in peste 80 de tari. Pentru mai multe informatii despre P&G si portofoliul sau de produse, va rugam sa accesati http://www.pg.com.

Pentru informatii contactati:
Laura Banica | Millenium Communications | PR Manager
laura.banica@millcomm.ro; tel: 0730.025.819
 

 


beauty antiperspirant gillette proactive prospetime control factori de stres tehnologie BCD betaciclodextrina transpiratie excesiva transpiratie barbati
 


« Articol precedent: 101 motive sa-ti controlezi alunitele! Articol urmator: Photoderm - cea mai sigura fotoprotectie pentru intreaga familie! »