PressCenter GIVENCHY make-up si skin care - exclusiv la Sephora GIVENCHY make-up si skin care - exclusiv la Sephora
Din data de 1 aprilie 2010, produsele de machiaj si ingrijire a fetei Givenchy, se vor gasi exclusiv in magazinele Sephora din: Mall Vitan, Plaza Romania, Afi Palace Cotroceni, Galeria comerciala Feeria, Galeria comerciala Orhideea, Sephora Magheru.

Compania Niran este unic distribuitor autorizat in Romania din 1994 a parfumurilor Givenchy, iar din 1997 si-a imbogatit portofoliul si cu produsele de machiaj si ingrijire a pielii Givenchy.

Givenchy este printre liderii luxului contemporan, brandul face parte din grupul LVMH inca din 1987.
Obiectul de activitate este constituit din cele doua indeletniciri: moda si parfumerie-cosmetica. In concordanta cu personalitatea fondatorului sau Humbert de Givenchy, faimos pentru gusturile sale extrem de rafinate, Givenchy este cunoscut ca fiind cel mai chic brand din intreaga lume datorita stilului sau aristocratic.

Inca de la inceput, imaginea Givenchy-ului a fost asociata cu veselie si culoare, stil si eleganta.

In categoria de parfumerie premium, Givenchy este lider de piata, success inregistrat datorita unor parfumuri legendare precum Organza, Amarige, Hot Couture, Givenchy Pour Homme, a unora mai recente ca Ange ou Demon, Verry Irresistible, Pi Neo si a noilor lansari Play, Le Secret, Eaudemoiselle.

Gama de parfumerie Givenchy se gaseste in continuare in toate parfumeriile selective din Romania.

Make up

Datorita introducerii liniei de machiaj, Givenchy a jucat un rol si mai mare in viata a femeilor, acesta acopera toate segmentele de machiaj: ten, ochi, buze si unghii.

In 1989 se creeaza Givenchy Le Make up, numele liniei fiind Givenchy Beaute. Astfel are loc nasterea unor produse emblematice.

Ambalajul era patrat de culoare neagra cu logo auriu 4G.
Givenchy Make-up

In 2004 se lanseaza noua linie de machiaj Givenchy Le Make up, ambalajul este patrat si negru. Cei 4 G reprezinta cele 4 fundamente ale brandului: performant, luxos, practic, adaptabil.

Givenchy Le Make up este o linie chic si practica, in acelasi timp si naturala si eleganta, creata pentru femeia zilelor noastre.

Sub influenta lui Nicholas Degennes , directorul artistic al casei, Givenchy Le Make Up a combinat culorile inovatoare cu controlul foarte bun al luminozitatii oferite fardurilor. Mai mult de 150 de referinte in machiaj sunt bazate pe binecunoscutul principiu al Prismei, si in fiecare an linia este imbogatita cu noi produse moderne si editii limitate.

Cutiutele de o eleganta rara, decorate cu logo-ul 4G in diferite culori, au devenit obiecte de cult, usor de folosit si intotdeauna la indemana, oferind o modalitate moderna si naturala de aplicare a machiajului.

Printre inovatiile Givenchy in materie de make up se afla si Phenomenon Eyes, primul mascara cu un design special creat, o perie revolutionara de forma rotunda ce ofera un rezultat panoramic fenomenal.

Skin Care

Givenchy a devenit un jucator major in industria de ingrijire a pielii prin unirea luxului cu placerea si performanta, si prin oferirea unor formule cu adevarat inovatoare. Referintele medicale au inspirat intotdeauna casa, iar atentia la detalii si calitatea sunt punctele forte ale brandului.

Givenchy Skin Care

Produsele de ingrijire a pielii Givenchy, ofera femeilor ceea ce-si doresc fara a apela la metode complicate, datorita liniilor de produse ca No Surgetics care ofera o alternativa operatiilor estetice, precum si produselor din gama Hydra Sparkling pentru hidratare indelungata si Power Youth pentru prevenirea primelor riduri si prelungirea tineretii pielii.

Givenchy a ascultat intotdeauna dorintele femeilor si a reusit sa le ofere eleganta, personalitate,eficienta si inalta performanta in acelasi timp.

beauty sephora Givenchy make-up skin care produse casa moda parfumerie lux Nicholas Degennes niran brand

« Articol precedent: Trezeste spiritul aventurier Articol urmator: Noul parfum Givenchy Play for Her! »