PressCenter Un nou parfum stralucitor Heat Rush Beyonce Un nou parfum stralucitor Heat Rush Beyonce
Putini artisti au influentat o generatie intreaga cu stilul si talentul lor asa cum a facut-o Beyoncé. Castigatoare a numeroase premii Grammy, actrita recunoscuta si model pentru milioane de oameni, Beyoncé are o vitalitate ce inspira. Acum, calcand pe urmele primului parfum-hit, Beyoncé Heat, superstarul international prezinta Beyoncé Heat Rush, noul parfum stralucitor care ii surprinde personalitatea uimitoare si pasiunea pentru viata, invaluite de o seductie delicata.

Beyoncé Heat Rush shines, sparkles and excites the moment it touches the skin. Surrounded by a luminous fragrant aura, the woman who wears it feels instantly effervescent and alive. Sensual and bright, the scent lights up a room just as Beyoncé captivates with her presence.

Beyoncé Heat Rush este exploziv din momentul in care-ti atinge pielea. inconjurata de o aura parfumata si luminoasa, femeia care-l poarta se simte instantaneu efervescenta si plina de viata. Senzual si stralucitor, parfumul lumineaza o camera in acelasi mod in care Beyoncé te captiveaza prin simpla ei prezenta.
“Acest parfum este inspirat de senzualitatea subtila si stralucitoare ce se reflecta in fiecare aspect al vietii lui Beyoncé”, zice Steve Mormoris, senior vicepresedintele de marketing al Coty Beauty. “Am creat Heat Rush pentru a trezi sentimentul de caldura si senzualitate in fiecare femeie care-l poarta. Este feminin si sexy, captivant si proaspat”, zice artista.
Parfumul
Beyoncé Heat Rush capteaza atentia instantaneu cu notele spumante de top: fructul pasiunii, portocale rosii si cirese braziliene.

Inima parfumului reflecta partea ultra-feminina a lui Beyoncé. Un buchet floral delicat prinde viata prin uimitoarea combinatie de orhidee galbene Tiger, flori de mango si hibiscus portocaliu.
Subtila si atragatoare, baza de neuitat te invita intr-o calatorie cu arome de lemn de tec, miere de ambra, cu un acord de mosc, inspirat de apusurile de soare braziliene.

“Cheia acestui parfum consta in faptul ca este luminos si vibrant, avand o delicatete proaspata”, spune parfumierul Honorine Blanc de la casa de parfumuri Firmenich. “Capteaza senzualitatea stralucitoare a lui Beyoncé; este tanar, proaspat, jucaus.”

Mesajul
Beyoncé Heat Rush se prezinta intr-o sticluta sofisticata, de un portocaliu orbitor. Baza foarte feminin conturata se ingusteaza spre un capat elegant, pe care sta inscriptionat cu auriu, pe centru, numele Heat. Parfumul in sine are o tenta aurie ce aminteste de culoarea stralucitoare a soarelui. Aceasta tema se continua si in forma finala a pachetului, cu accente de culoare calde. parfum Beyonce Heat Rush

Beyoncé Heat Rush va fi sustinut de o noua campanie vizuala spectaculoasa creata de fotograful Michael Thompson. in aceasta campanie, Beyoncé apare intr-o rochie uimitoare de culoarea mandarinelor si are o privire hipnotica, fascinanta. Scaldata in lumina, o adiere calda ii mangaie pielea si parul, accentuandu-i feminitatea delicata si senzualitatea de netagaduit.
Beyonce Heat Rush – traieste clipa.
Colectia
Apa de toaleta: 15 ml/0.5 oz, 30ml/1.0 oz, 50ml/1.7 oz, 100ml/3.4 oz
Crema de corp cu particule stralucitoare-200ml/6.7 oz
Gel de dus energizant (disponibil doar in Europa)-200ml/6.7 oz

Disponibil din iunie 2011.

Despre Coty Inc.
Coty a fost infiintata in 1904 la Paris, de catre François Coty, acredidat ca fiind fondatorul indistriei moderne a parfumurilor.

Astazi, Coty Inc. este recunoscuta ca facand parte dintre liderii mondiali ai industriei frumusetii, cu vanzari anuale nete de peste patru miliarde de dolari. Avand la baza un spirit antreprenorial si principii precum pasiune, inovatie si creativitate, Coty Inc. a dezvoltat un portofoliu impresionant de branduri de seama si isi distribuie produsele inovatoare in 90 de piete din intreaga lume.

Portofoliul de branduri Coty include adidas, Astor, Baby Phat, Balenciaga, Beyoncé, Calvin Klein, Celine Dion, Cerruti, Chloé, Chopard, Chupa Chups, David and Victoria Beckham, Davidoff, Esprit, Exclamation!, Faith Hill, GUESS?, Halle Berry, Jennifer Lopez, Jette Joop, Jil Sander, JOOP!, Jovan, Karl Lagerfeld, Kate Moss, Kenneth Cole, Kylie Minogue, La Cross, L.A.M.B. fragrance by Gwen Stefani, La Voce by Renée Fleming, Lancaster, Marc Jacobs, Miss Sixty, Miss Sporty, Nautica, Nikos, N.Y.C. New York Color, Phat Farm, Pierre Cardin, Playboy, Rimmel, Sally Hansen, Sarah Jessica Parker, Shania Twain, Stetson, Tim McGraw, Tonino Lamborghini, Vera Wang, Vivienne Westwood and Wolfgang Joop.

in plus, Coty distribuie liniile parfumurilor Nina Ricci, Carolina Herrera, Prada, Paco Rabanne si Antonio Banderas in Statele Unite ale Americii si Canada pentru Puig Fashion si Beauty S.A..
Pentru mai multe informatii despre Coty Inc., va rugam vizitati www.coty.com.

beauty parfum nou parfum parfum 2011 heat rush heat rush beyonce beyonce

« Articol precedent: Copiii devin designeri cu FashionUP.ro Articol urmator: Cu Flo&Jo cheltuiesti mai putin cu pana la 50% si te distrezi mai mult! »