PressCenter Pret unic pentru epilarea IPL Pret unic pentru epilarea IPL
No Mas Vello - primul centru cosmetic cu pret unic pentru epilarea IPL - s-a deschis in Romania. Brand-ul ocupa primul loc in topul locatiilor de fotoepilare si fotorejuvenare din Europa. Indiferent de zona epilata, costul este acelasi - 30 de euro/ sedinta.

Cum functioneaza conceptual No mas vello? Intr-o prima etapa vei primi un chestionar pentru evaluare. Acesta va determina tratamentul adecvat in functie de tipul si culoarea pielii, adancimea si grosimea parului. Ulterior, vei fi supusa unui test de toleranta. Aceste etape odata incheiate, epilarea cu lumina intens pulsata poate lua startul.

Procedura este garantata pentru majoritatea tipurilor de piele si de culoare ale parului. Ea functioneaza dupa urmatorul principiu: lumina aplicata pe piele este transformata in caldura. Astfel sunt distruse celulele germinale ale foliculului de par. In lipsa acestora parul moare si cade.

Vino la No Mas Vello sa scapi de parul in exces pentru totdeauna. Pe Calea Floreasca 141-143, telefon 031 4327377.

Pret unic: 30 euro/119 lei/ sedinta

 

 


pret unic press center beauty epilare ipl epilare
 


« Articol precedent: Evadeaza in lumea starii de bine Articol urmator: Green Fair editia a XXV-a - 19-20 iunie 2010 in gradina Green Hours Club Jazz Cafe »