PressCenter OPI Holiday Wishes Collection - colectie speciala de sarbatori! OPI Holiday Wishes Collection - colectie speciala de sarbatori!
OPI reprezinta rezultatul a 25 de ani de experienta si glamour in domeniul manichiurii. In fiecare sezon sunt lansate palete unice, sofisticate si stralucitoare de culori care pot fi asortate la orice tinuta si se potrivesc oricarei femei.

OPI – The Culture of Color este lider in domeniul manichiurii si pedichiurii peste tot in lume, gama impresionanta de produse fiind folosita de majoritatea vedetelor de la Hollywood si nu numai.

Lanseaza colectii cu nuante unice care se potrivesc perfect trendurilor din vestimentatie ºi accesorii, Susi Weiss-Fischmann, OPI Executive VIP & Artistic Director tinand mereu legatura cu cei mai renumiti creatori de moda din lume care-i spun mereu ce se va purta. Din Seattle in Singapore, din New York la New Delhi, din Paris in Texas, OPI este prezent peste tot in lume!

In aceasta iarna OPI a rezervat pentru sarbatori cele mai interesante nuante de lacuri de unghii! In 2003 OPI a lansat Holiday On Broadway. Colectia din 2006, Kick Up
Your Heels a inclus o suita de nuante noi; I Get A Kick Out of Gold si Opening Night Champagne se numara inca printre preferatele multora; la fel si colectiile Holiday In Toyland si Holiday in Hollywood. Astfel, colectia de anul acesta, Holiday Wishes, isi face predecesoarele mandre prin 12 nuante superbe. Trendul colectiei fiind caracterizat de “fulgi”, particulele neregulate de sclipici, element foarte in voga.

De sarbatori OPI va propune nunate vibrante de albastru-purpuriu captivant, Merry Midnight si Saphire in the Snow, ceramica in tonuri autumnale, Ginger Bells, tonuri unice de burgundy, Glove You so Much si Smitten with Mittens, o nuanta care aminteste de fructe de padure si vin, All A-Bordeaux The Sled, straluciri minunate de bronz, Shim- Merry Chic, gri cenusiu cu atingeri de argintiu, Holiday Glow, nunate clasice de rosu, Comet Loves Cupid, Dear Santa si Meet & Gingle , Crimson Carol – nuante stralucitoare de rosu aprins!
 

 


opi lac de unghii holiday holiday collection sarbatori moda fashion frumusete manichiura oja Susi Weiss-Fischmann sarbatori colectie speciala
 


« Articol precedent: Marche de Noel Articol urmator: Adrian Oianu prezinta colectia pret-a-porter - 53 DTMJ »