PressCenter Aspectul Conteaza - o campanie pentru frumusete dedicata tuturor Aspectul Conteaza - o campanie pentru frumusete dedicata tuturor
Centrul de estetica si consultanta Anna Beauty are placerea sa anunte lansarea campaniei de schimbare de comportament "Aspectul Conteaza". Initiatoarele campaniei, Catalina si Antoaneta Dan, doresc prin acest demers sa educe si sa informeze femeile si barbatii de toate varstele in legatura cu modul in care pot sa isi
ingrijeasca cat mai bine sanatatea si aspectul exterior. In cadrul campaniei sunt folosite tactici care urmaresc cresterea gradului de informare sau de educare, dar focusul principal il constituie schimbarea de comportament.

Campania Aspectul Conteaza este prima de acest gen in Cluj-Napoca si a pornit de la ideea ca tot mai putini oameni sunt interesati de felul in care arata, iar o astfel de atitudine se resfrange negativ asupra lor, asupra starii generale de bine. Deprinderile nesanatoase ale unui numar considerabil de clujeni de toate varstele reflecta o nevoie clara a cresterii interesului pentru ingrijirea periodica si infrumusetare.

Odata cu lansarea campaniei se lanseaza oficial si website-ul www.aspectulconteaza.ro. Creat pentru a informa in legatura cu noile tehnici de infrumusetare si tratamente, website-ul include o categorie de articole numita "Frumusete & Sanatate" care isi propune, prin prisma experientei acumulate de diversi specialisti, medici, nutritionisti si kinetoterapeuti sa abordeze cat mai multe aspecte ale unei vieti sanatoase. Prin sectiunea Social Media campania Aspectul Conteaza ofera ultimile noutati din domeniu, isi sfatuieste si anunta evenimentele sau lucrurile notabile care se petrec in cadrul campaniei.

Un alt element foarte important este reprezentat de beneficiile concrete pe care aceasta campanie a reusit sa le aduca, beneficii materializate prin reducerile obtinute de catre initiatoarele campaniei in cadrul saloanelor de infrumusetare clujene. "Se stie ca un aspect placut si un corp ingrijit, ofera nu numai un sentiment de incredere, dar reprezinta si o sursa de buna dispozitie si energie pozitiva. Vizitatorii website-ului pot obtine reduceri de 15% la toate serviciile partenerilor nostri in urma generari unor coduri personalizate. De asemenea, pot pune intrebari specialistilor si pot afla o multime de lucruri interesante despre eficienta metodelor cosmetice sau a dietelor" spune Antoaneta Dan.

Pentru mai multe informatii legate de partenerii ce sustin efortul campaniei, reduceri sau alte nelamuriri va stau la dispozitie numarul de telefon 0731 329 102 si e-mailul campania@aspectulconteaza.ro.

Dana Leona Dulipovici
PR Officer
tel: 0743.012 912,
e-mail: dana.dulipovici@kesolutions.biz
 

 


aspect frumusete campanie beauty
 


« Articol precedent: In Baneasa Shopping City, Stock Sales Day si Casatorie in stil Las Vegas Articol urmator: Parfumul dragostei »