PressCenter Gillette Fusion Phenom: un cadou fenomenal pentru un barbat fenomenal Gillette Fusion Phenom: un cadou fenomenal pentru un barbat fenomenal
De sarbatori, Gillette Fusion Phenom te ajuta sa gasesti cadoul ideal pentru barbatul tau: trei produse performante reunite intr-un ambalaj special, care-l vor face sa arate fenomenal. 3 produse pentru cei 3 pasi esentiali catre un barbierit fenomenal: gelul de ras Gillette Fusion Hydra Gel, aparatul de ras Gillette Fusion Power Phenom si lotiunea dupa ras Gillette Fusion.

Gelul de ras Gillette Fusion Hydra Gel inmoaie firele de par – acestea devenind mai usor de taiat - si actioneaza ca un strat protector mentinand hidratarea pielii pe
parcursul procesului de barbierire. De asemenea, datorita ingredientelor lubrifiante, reduce frictiunea dintre lame si piele, facand ca aparatul de ras sa alunece mai usor.

Aparatul de ras Gillette Fusion Power Phenom prezinta o suprafata de ras cu 5 lame dispuse apropiat ce minimizeaza aparitia iritatiilor, iar micro-impulsurile micsoreaza gradul de frecare si ajuta la alunecarea mai usoara pe suprafata pielii. Lama pentru precizie serveste ajustarii perciunilor, barbieririi zonelor dificile sau conturarii parului facial. Rezultatul: linii precise si un aspect ingrijit.

Lotiunea dupa ras Gillette Fusion asigura calmarea si revigorarea tenului, fiind usor absorbita in piele, pentru o senzatie de catifelare si confort.

In urma a numeroase cercetari, Gillette a ajuns sa cunoasca in detaliu pretentiile barbatilor in ceea ce priveste produsele de ingrijire personala, iar setul Gillette Fusion Phenom reprezinta alegerea ideala pentru a experimenta in 3 pasi simpli un barbierit fenomenal.
 

 


gillette fusion phenom barbat fenomenal barbat gillette barbierit eveniment cadou craciun
 


« Articol precedent: Hotel Vega aduce "153 DTMJ" o noua colectie pret-a-porter semnata Adrian Oianu Articol urmator: Campania de educare si informare "Aspectul conteaza" »