PressCenter LPG - inovatie absoluta, o noua revolutie tehnologica cu Cellu M6® Endermolab si  Cellu M6® Integral LPG - inovatie absoluta, o noua revolutie tehnologica cu Cellu M6® Endermolab si Cellu M6® Integral

Poti sa “Slabesti acolo unde doresti!” prin tehnici non-chirurgicale (noninvazive) extrem de eficiente in indepartarea grasimii localizate, “incapatanate”, in tratarea celulitei si tonifiere.

Celebrul Cellu M6®, cel mai performant aparat de stimulare celulara a implinit 24 ani. Rezultatul a peste 20 ani de cercetare si expertiza in endermologie, aceasta noua generatie de aparate garanteaza rezultate spectacoloase in tratamente de slabire si anti-aging.

Aparatul Cellu M6® isi schimba aspectul si se imparte acum in doua versiuni:
Cellu M6® Endermolab-un concept global inovativ si minimalist- platforma tehnica a fost ingenios integrata intr-un cub, sub patul de tratament.
Cellu M6® Integral pastreaza forma initiala a aparatului Cellu M6® si vine acum cu un design nou, mult mai compact si rotunjit, ce ne duce cu gandul la silueta feminina.

Cellu M6 Keymodule [2] -doua tehnologii revolutionare pentru fata si corp.
Cellu M6 Keymodule este rezultatul a peste 20 de ani de cercetari stiintifice si evolutie tehnologica. Generatia 2010 a aparatului profesional Cellu M6 Keymodule este prevazuta cu noi manipoluri pentru tratamente, cu performante excelente in actiunea in profunzime asupra tesutului adipos pentru o modelare armonioasa a formelor.

Cellu M6 Keymodule [2] include atat tratamente de Lipomassage cat si de Liftmassage – ce trateaza tesuturile delicate cum sunt cele ale fetei, gatului si decolteului.

Wellbox: O silueta de invidiat si o fata mai tanara la tine acasa!!! Wellbox este aparatul prin care poti avea tratamentele profesionale la tine acasa. Aceleasi patente LPG Cellu M6 in intimitatea caminului tau!

 

 


lpg inovatie tratament slabire slabire cellu M6 Endermolab
 


« Articol precedent: SO UP Articol urmator: GETT’S si Wella Professionals in AFI Palace Cotroceni »