PressCenter SELVERT THERMAL CELL VITALE SELVERT THERMAL CELL VITALE
Pe 26 iulie 2010 a avut loc lansarea tratamentului inovator SELVERT THERMAL CELL VITALE! Seminarul in cadrul caruia s-a prezentat pentru prima data aceasta noua linie faciala a fost sustinut de catre echipa Acaderm la hotelul JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti.

Acaderm, a lansat primul tratament anti-ageing pe baza de celule stem vegetale de mar din Romania. Noua linie
CELL VITALE este o creatie a brandului SELVERT, care a reusit sa isi surprinda din nou clientii cu un produs inovator, eficient si spectaculos.
Celulele stem vegetale extrase din specia elvetiana de mar Uttwiler Spätlauber sunt bine cunoscute si foarte apreciate in lumea stiintifica, datorita efectelor extraordinare pe care le au asupra pielii noastre.
Cell Vitae Pack

Linia de tratament anti-ageing CELL VITALE combina intr-un mod foarte eficient aceste celulele stem vegetale cu o mixtura de ingrediente anti-imbatranire care impreuna au urmatoarele efectele asupra pielii:

• Capacitatea de a proteja celulele pielii
  • Vitalitate si capacitate de regenerare crescuta a celulelor stem din piele
  • Existenta unui efect anti-imbatranire
  • Remodelarea ovalului facial
  • Hidratarea tegumentului
  • Efect de albire a petelor senile
Tratamentul SELVERT THERMAL CELL VITALE este compus dintr-o trusa de tratament pentru cele 5 sedinte, care se vor efectua in cabinetul de cosmetica si din cele doua produse care trebuiesc folosite acasa, pentru intretinerea rezultatelor obtinute in cabinet, crema de fata CELL VITALE CRÈME REVERSIVE ANTI-AGE si crema pentru conturul ochilor si a buzelor CELL VITALE CRÈME REVERSIVE ANTI-AGE POUR LES YEUX ET LEVRES.

Trusa de tratament contine tot ce este necesar pentru cinci sedinte de tratament, in afara de produsele de demachiere:

1.Peeling pe baza de vitamina C
2.Concentrat anti-age cu celule stem vegetale de mar si vitamine
3.Masca – vãl ce contine celule stem vegetale de mar si Ovaliss™ (pentru remodelarea ovalului facial)
4.Crema anti-age cu continut bogat in celule stem vegetale de mar, Ovaliss™ si complex de vitamine
5.Corector pentru intinderea ridurilor din jurul ochilor si a buzelor
Acaderm va invita sa incercati SELVERT THERMAL CELL VITALE cu celule stem vegetale Uttwiler Spätlauber apple, este unul dintre cele mai de succes tratamente cosmetice existente, care incetinesc imbatranirea pielii.
SELVERT THERMAL CELL VITALE

beauty thermal selvert thermal cell vitale celule

« Articol precedent: City taste, sau cum poti sa mananci mai des in oras in stil gourmet Articol urmator: DAVINES REINVENTEAZA CULOAREA PARULUI TAU! »