PressCenter Noul WELLATON PERMANENT COLORANT–MOUSSE  Puterea culorii vibrante acum in palma ta! Noul WELLATON PERMANENT COLORANT–MOUSSE Puterea culorii vibrante acum in palma ta!
Revolutie in colorarea parului acasa: Wellaton lanseaza spuma Wellaton Permanent Colorant-Mousse care ofera femeilor o combinatie puternica: culori intense la standard de salon si o metoda de aplicare usoara, care asigura o acoperire uniforma si completa.

Culoarea este parte din viata oricarei femei care isi doreste sa arate bine. Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il ai atunci cand stii ca arati minunat - te simti increzatoare, te simti puternica!

Cu noul Wellaton Permanent Colorant-Mousse, puterea culorii vibrante este acum in palma ta!
Pentru ca Wellaton Permanent Colorant-Mousse iti ofera culori vibrante permanente cu 100% acoperire a firelor albe, culori la standarde de salon Wella si un proces de aplicare foarte usor, in care tu ai controlul total.

Cu o formula densa, care nu curge, noul Wellaton poate fi aplicat cu usurinta in zonele mai greu accesibile, in doar trei pasi: agiti, pui spuma in palma si aplici! E atat de simplu sa oferi parului tau culori vibrante chiar la tine acasa. Colorarea parului devine la fel de usoara ca o samponare, iar puterea de penetrare in structura firului de par, oricat ar fi de lung, este mai mare decat cea a vopselei crema, oferind o acoperire mai buna.
Deci nu uita!
Agiti, pui spuma in palma, aplici! Puterea e in palma ta!
Culoare permanenta intensa la standarde de salon Wella, chiar la tine acasa
Datorita structurii spumoase, care nu curge, ai libertate de miscare in timpul procesului de colorare
Un mix spumos, usor de aplicat pe parul lung si potrivit in special pentru parul inchis la culoare.

Cu Wellaton Permanent Colorant-Mousse pregateste-te pentru urmatorul nivel in colorarea parului la tine acasa. Vei simti puterea culorii vibrante chiar in palma ta!

Pret recomandat*:
Wellaton Permanent Colorant-Mousse 25,75 RON
* decizia finala in privinta pretului de vanzare revine magazinului.
 

 


vopsea wellaton WELLATON PERMANENT COLORANT–MOUSSE spuma coloranta spuma culori Florin Harsan
 


« Articol precedent: Royalty Program la Keiko Articol urmator: Cere mai mult de la mascara pe care o folosesti! MASCARA GLAM’EYES DAY2NIGHT de la RIMMEL »