PressCenter PERFORMANCE 3D DE LA DR. GRANDEL PERFORMANCE 3D DE LA DR. GRANDEL
Conceptul noului Perfomance 3D de la Dr Grandel consta in asocierea diferitelor forme de acid hialuronic tocmai pentru a spori hidratarea pielii. La acestea s-au adaugat ingrediente ultramoderne anti-aging, recunoscute pentru eficienta lor: Skin relax peptide, Micolift, Myrrh extract, ingrediente care contra ataca hiperpigmentarea: bio tech enzime, isoflavoni de soia, creson, dar si Cell Active VIP -ingredient antistress patentat Dr Grandel.
Gratie Perfomance 3D pielea devine mult mai catifelata si vizibil tonifiata. Imaginati-va o textura fina, o piele ferma si un contur frumos...si toate beneficiile derivate din aceasta linie care va va face efectiv sa straluciti. Da! Pentru ca ea contine Diamond Powder Complex (incapsulat in lipide sintetice al caror rol este sa converteasca si sa reflecte razele UV, camufland astfel iregularitatile si hiperpigmentarea, ridurile fine si porii dilatati.)

Un nou succes al Laboratoarelor Dr. Grandel, Germania!

Distribuitor: Derma Gen Cosmetics, www.grandelcosmetic.ro
 

 


beauty press performanta dr grandel cosmetice 3D
 


« Articol precedent: Fiolele Dr Grandel formule concentrat pentru ingrijirea tenului Articol urmator: Vreau sa cumpar makeup @cum! »